Pas afgestudeerd als zorgverlener? Dan moet je nog een aantal verplichte administratieve stappen doorlopen

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Wilt u beleggen? Ontdek ons nieuw product 'Invest 23'!

Een tak 23-levensverzekering combineert een levensverzekering met een belegging in één of meerdere fondsen. Het rendement van deze verzekering is afhankelijk van de prestaties van die belegging. Bij Curalia bieden we ‘Invest 23’ aan: een individuele levensverzekering naar Belgisch recht onderschreven bij Baloise. De fondsen worden beheerd door twee vermogensbeheerders met wereldwijde uitstraling: BlackRock en Baloise Asset Management. Uw geld is dus in professionele handen.

shutterstock_2259811269 (1)

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

Franki Sarens

Wilt u investeren? Ontdek Invest 23!

Als spaarder verlangt u misschien meer van uw spaargeld dan de vaste rendementen die klassieke tak 21-levensverzekeringsproducten aanbieden. In dat geval kunt u ervoor kiezen om iets meer risico te nemen en om uw geld te beleggen in een tak 23-verzekering.

Lees meer
aanvullend pensioen

De aftrekbare bedragen 2024 voor de opbouw van uw extralegaal pensioen zijn bekend!

Om uw levensstandaard op peil te houden als u stopt met werken, moet u nu anticiperen, want ondanks bepaalde maatregelen door de regering zal uw wettelijk pensioen niet volstaan.

Lees meer