Pas afgestudeerd als zorgverlener? Wij helpen je de nodige stappen te nemen om je professionele carrière te lanceren!

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

RIZIV-Statuut: evaluatie en aanvullende informatie

Rond deze tijd maakt het RIZIV de evaluatie voor het RIZIV-Statuut van het jaar 2021. Het is dus nog niet te laat om u wat advies mee te geven, want als u in 2021 geconventioneerd was, is deze fase van de procedure belangrijk voor u!

man-kind-vleugels_0

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

Man kantoor

Hervorming wettelijk pensioen voor zelfstandigen: welke impact op de fiscale aftrekbaarheid van de premies voor de IPT?

De fiscale aftrekbaarheid van de premies die uw vennootschap betaalt voor uw individuele pensioentoezegging (IPT) hangt af van de toepassing van de "80%-regel". In een fiscale circulaire van 31 maart 2022 wordt verduidelijkt welke gevolgen de recente hervorming van het wettelijk pensioen voor zelfstandigen heeft op deze 80%-regel. Dit kan veel veranderen voor zelfstandigen in vennootschap! Wat moet u hierover weten?

Lees meer
crypto-munt

Is het einde van cryptomunten in zicht?

De afgelopen maanden hebben cryptomunten het zwaar te verduren gekregen. Gedurende de coronapandemie kende crypto een ongeziene groei, met Bitcoin op kop, maar 2022 lijkt een rampjaar te worden voor iedereen die digitale munten bezit. Door de oorlog in Oekraïne, de stijgende rentes en hoge inflatie zijn cryptomunten in vrije val, waardoor het vertrouwen van veel beleggers een zware deuk heeft gekregen. Maar is er nog licht aan het einde van de (crypto)tunnel?

Lees meer