We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Meer dan een nieuw kleedje...

Curalia heeft een nieuwe visuele identiteit. En ook inhoudelijk schakelen we een tandje bij.

We gaan ons advies en onze oplossingen op maat, binnen het domein van verzekeringen en pensioenopbouw, nog meer proactief afstemmen op elke nieuwe mijlpaal in uw carrière én privéleven.

Zo beschermen we uw vandaag en bouwen we mee aan uw morgen.

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

logo2

Curalia in een nieuw kleedje...

Curalia streeft er naar levenslange relaties op te bouwen met zorgverleners.
Om dit te onderstrepen, zullen we ons advies en onze oplossingen op maat nog meer proactief afstemmen op elke mijlpaal in uw leven en carrière .

Lees meer
pensioensparen

Bereken hoeveel u kunt verdienen door op uw aanvullend pensioen contract te storten!

2020 heeft ons geleerd het belang in te zien van de “vangnetten” die de sociale zekerheid in geval van arbeidsongeschiktheid biedt.

Lees meer