Aanvullend Pensioensparen: wacht niet tot het einde van het jaar om te storten!

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Kies voor meer dan alleen maar een Pensioencontract!

Als zorgverlener is het Vrij Aanvullend Pensioen van Curalia dé ideale spaaroplossing, zowel voor bedienden als zelfstandigen. Maar waarom vertrouwt u hiervoor het beste op Curalia? En op welk moment kunt u het beste storten?

shutterstock_1291624549_smaller2_0

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

energie label

Denk deze winter 'energiesober'

We zijn ons allemaal bewust geworden van de noodzaak van energiebesparing de afgelopen maanden. De kosten van elektriciteit stijgen voortdurend en het is hoog tijd om energie te besparen. Tussenin verspilling, het aanschaffen van een overdreven aantal apparaten en gebrek aan onderhoud zijn er doeltreffende reflexen die een onmiddellijk effect hebben op uw rekening. Er zijn wel degelijk zaken die u kunt doen om uw energierekening deze winter te verlagen

Lees meer
raadgever

RIZIV Sociaal Statuut 2021: Curalia staat u bij!

Eind september nam het RIZIV een beslissing over het al dan niet toekennen van premies voor het jaar 2021.
Bij Curalia helpen wij u de premie te verkrijgen waarop uw activiteit recht geeft!
Wist u dat als u het niet eens bent met de beslissing van het RIZIV over het al dan niet toekennen van een RIZIV-premie voor 2021, u deze beslissing binnen de 60 dagen kunt aanvechten? Aan de andere kant, als u akkoord gaat, kunt u het goedkeuren om de betaling te versnellen.

Lees meer