We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Meer dan een nieuw kleedje...

Curalia heeft een nieuwe visuele identiteit. En ook inhoudelijk schakelen we een tandje bij.

We gaan ons advies en onze oplossingen op maat, binnen het domein van verzekeringen en pensioenopbouw, nog meer proactief afstemmen op elke nieuwe mijlpaal in uw carrière én privéleven.

Zo beschermen we uw vandaag en bouwen we mee aan uw morgen.

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

curalia

Volmacht Tweede Buitengewone Algemene Vergadering 2021

Op donderdag 24 juni 2021 om 20u30 vindt de Tweede Buitengewone Algemene Vergadering van Curalia plaats die betrekking zal hebben op de wijziging van de statuten.

Lees meer
duurzaamheid

SFDR: Duurzaamheidsbeleid

Als gespecialiseerd verzekeraar voor de zorgverleners stelt Curalia duurzaamheid reeds geruime tijd voorop in diverse terreinen van haar beleid: bij het beleggen van de pensioen- en verzekeringsreserves opgebouwd met de premiestortingen van onze leden, maar ook bij de bedrijfscultuur waaraan we elke dag bouwen samen met al onze medewerkers.

Lees meer