Pas afgestudeerd als zorgverlener? Wij helpen je de nodige stappen te nemen om je professionele carrière te lanceren!

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Ontdek onze nieuwe fietsverzekering!

Bent u een fervente fietser of mountainbiker? Pendelt u elke dag met de fiets naar het werk? Of hebt u onlangs geïnvesteerd in een elektrische fiets? In elk van deze gevallen kan Curalia u zekerheid bieden met een fietsverzekering op maat.

fietsen

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

sparen

Dé spaaroplossing voor zelfstandigen zonder vennootschap: de POZ

Voor zelfstandigen zonder vennootschap waren er tot voor kort beperkte opties om te sparen voor een aanvullend pensioen. Sinds 2018 heeft deze groep de optie om te sparen op en Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen, oftewel een POZ. Maar welke voordelen biedt deze pensioenoplossing u? En wanneer is het interessant om er gebruik van te maken? Voor wie?

Lees meer
aanvullend-pensioen2

"Ik ga op reis en neem mee..."

Vakantie is een moment om u volledig los te koppelen van het dagelijkse leven... Maar geen reden om enkele simpele principes te vergeten die u in staat stellen verantwoordelijk te blijven...

Lees meer