Pensioenopbouw 2024: Geniet nu van 2,25% gewaarborgde NETTO rentevoet op gestorte premies in 2024

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Wilt u beleggen? Ontdek ons nieuw product 'Invest 23'!

Een tak 23-levensverzekering combineert een levensverzekering met een belegging in één of meerdere fondsen. Het rendement van deze verzekering is afhankelijk van de prestaties van die belegging. Bij Curalia bieden we ‘Invest 23’ aan: een individuele levensverzekering naar Belgisch recht onderschreven bij Baloise. De fondsen worden beheerd door twee vermogensbeheerders met wereldwijde uitstraling: BlackRock en Baloise Asset Management. Uw geld is dus in professionele handen.

shutterstock_2259811269 (1)

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

riziv2024

U zorgt voor uw patiënten, wij zorgen voor uw RIZIV Sociaal Statuut

Voor een check-up van uw verwarming laat u een loodgieter komen. Voor het herstel van uw auto gaat u naar een erkende garage. Het is dan ook logisch dat u voor het beheer van het RIZIV Sociaal Statuut beroep doet op een expert.

Lees meer
Fietsverzekering

Ontspan u op en naast de fiets: kies voor veiligheid met een fietsverzekering

Elke dag worden in ons land gemiddeld 80 fietsen gestolen. Dat komt neer op zo’n 30.000 fietsdiefstallen per jaar, volgens cijfers van het Nieuwsblad. Bent u zelf een fervent fietser of mountainbiker? Of investeerde u onlangs in een elektrische fiets? Kies voor zekerheid op en naast de fiets en sluit een fietsverzekering af.

Lees meer