Wat moet je in orde brengen als beginnende zorgverlener?

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Kies voor meer dan alleen maar een Pensioencontract!

Als zorgverlener is het Vrij Aanvullend Pensioen van Curalia dé ideale spaaroplossing, zowel voor bedienden als zelfstandigen. Maar waarom vertrouwt u hiervoor het beste op Curalia? En op welk moment kunt u het beste storten?

Sowieso blijft storten op een aanvullend pensioencontract als zorgverlener fiscaal de interessantste oplossing. Van deze stortingen kunt u tot 54% belastingen recupereren. Geen enkel ander pensioencontract biedt een dergelijk fiscaal voordeel.

shutterstock_1291624549_smaller2_0

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

computer

Raadpleeg uw Curalia-contracten en persoonlijke documenten nu via itsme!

Vanaf heden is het mogelijk om via itsme uw klantgegevens, contracten en documenten op te vragen op MyCuralia. Dat is snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudiger dan het oude systeem dat gelinkt was aan de elektronische identiteitskaart. Ondertussen heeft u wellicht al de gewoonte om itsme te gebruiken voor tal van andere diensten.
De itsme-procedure is beschikbaar voor alle klanten van Curalia.

Lees meer
gezin

De familiale verzekering: de minst gebruikte verzekering?

Uit statistieken blijkt dat de familiale verzekering behoort tot de verzekeringen waarop men tijdens een mensenleven het minst beroep doet. Dat betekent niet dat ze minder belangrijk is: schadegevallen aan derden kunnen financieel erg hoog oplopen. Bovendien ligt de jaarlijkse premie voor een familiale verzekering laag, wat het de moeite maakt om elk jaar uw premie te blijven betalen. Maar wie en wat dekt de verzekering precies? En wat met schade die u aan uzelf of gezin veroorzaakt? Een korte herhaling.

Lees meer