We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

RIZIV Statuut: evaluatie en aanvullende informatie

Vorige week stuurde het RIZIV apothekers de evaluatie die ze maakte voor hun prestaties uit 2020 alsook het bedrag van de RIZIV-premie waar ze dat jaar recht op zouden hebben.

shutterstock_1654831870 (1)

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

pensioensparen

Pensioensparen: trap niet in de fiscale val!

Doet u aan pensioensparen? Let dan op voor het bedrag dat u jaarlijks stort! Fiscaal kan het immers interessanter zijn om een lager bedrag te storten.

Lees meer
overstromingen

Zo steunt u de getroffen zorgverleners als gevolg van de overstromingen

De overstromingen van een paar weken geleden hebben heel wat mensen getroffen, vooral in het zuiden van het land.

Lees meer