We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

RIZIV: waarom Curalia kiezen om uw RIZIV-statuut te beheren?

Omdat wij trouw zijn aan onze waarden als onderlinge verzekeringsvereniging, bieden wij u eenvoudige oplossingen op maat aan die aangepast zijn aan uw beroep. En dit gedurende elke fase van uw leven.

man-kind-vleugels

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

pensioensparen

Pensioensparen: trap niet in de fiscale val!

Doet u aan pensioensparen? Let dan op voor het bedrag dat u jaarlijks stort! Fiscaal kan het immers interessanter zijn om een lager bedrag te storten.

Lees meer
student kot

Hebben mijn kinderen een aparte brandverzekering nodig wanneer ze op kot gaan?

Gaat uw zoon of dochter dit academiejaar op kot? Dan gaan ze boeiende tijden tegemoet!
Ook voor u als ouder breken spannende tijden aan. We kunnen u alvast over een ding geruststellen: de brandverzekering voor de gezinswoning via Curalia dekt uw kind ook op kot. Dit geldt trouwens ook voor studenten die op kot gaan in andere landen binnen Europa.

Lees meer