We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Curalia wenst u een spetterend 2022 toe!

Samen creëren we relaties voor het leven.

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

energie

Energie wordt duurder: hoe krijgt u uw factuur naar beneden?

Het zal u niet ontgaan zijn als u het nieuws de afgelopen weken gevolgd hebt: de energieprijzen zijn de laatste maanden sterk gestegen.
Na de historische lage prijzen van 2020, komt de economie weer op gang, waardoor de energieprijzen terug naar het niveau van voor 2020 stijgen. Maar hoe kunt u uw energiefactuur naar beneden krijgen? Enkele tips en uitleg op een rijtje.

Lees meer
fietsongeval

Ontvang € 2.100 per maand bij arbeidsongeschiktheid

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. U bent sportief en maakt een lelijke val. U bent aan het klussen, maar verwondt per ongeluk uw hand. Of u heeft gewoon pech?
De nieuwe verzekering Covered 24 beschermt u en uw gezin tegen inkomstenverlies én verzekert een deel van uw behandelingskosten bij ongevallen.

Lees meer