RIZIV sociaal statuut: doe een beroep op een expert!

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

De RIZIV Sociaal Statuut procedure voor 2022 is begonnen!

Uw patiënten komen naar u omdat u een expert bent. Doe ook voor uw RIZIV Sociaal Statuut beroep op een expert!

7.000 zorgverleners hebben ons al een digitaal mandaat gegeven om hun RIZIV Sociaal Statuut te beheren. En u?

Een mandaat maakt uw leven gemakkelijker! Voor uw RIZIV Sociaal Statuut kunt u rekenen op een specialist die voor uw dossier zorgt terwijl u voor uw patiënten zorgt.

shutterstock_2001663530_3_0

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

fietsen

Al aan een fietsverzekering gedacht?

Bent u een fervente fietser of mountainbiker? Pendelt u elke dag met de fiets naar het werk? Of hebt u onlangs geïnvesteerd in een elektrische fiets? In elk van deze gevallen kan Curalia u zekerheid bieden met een fietsverzekering op maat.

Lees meer
expert_talk

Is uw brandverzekering nog up-to-date?

De winter is nog steeds in het land en dat is voelbaar door de aanhoudende vriestemperaturen ‘s nachts. Dit betekent dat de kans op vorstschade aan de woning reëel blijft. Daardoor gebruikt u vaak verwarmingstoestellen of een kachel, wat een verhoogde waakzaamheid vraagt.

Lees meer