We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Ravage na de zware zondvloed van de afgelopen week: Curalia staat aan uw zijde

Na de zware overstromingen die vorige week plaatsvonden, helpen we u de nodige stappen te zetten om uw dossier zo snel mogelijk op te volgen en schadeproblemen op te lossen.

shutterstock_2008418921 (1)_2

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

shutterstock_1751379038

De procedure voor het RIZIV 2020 sociaal statuut gaat verder!

Op 2 juli keurde de regering het Koninklijk Besluit goed dat de activiteitsdrempels vastlegt die vereist zijn voor het RIZIV Sociaal Statuut 2020.
Opgelet: de drempels worden niet met 25% verlaagd zoals voorzien in het ontwerp van KB goedgekeurd door het RIZIV

Lees meer
shutterstock_1808630479_2

Antigeentesten afnemen als apotheker vanaf 12 juli: verzekerd door uw Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wie deze zomer wil reizen en nog geen kans heeft gehad om zich te laten vaccineren, heeft recht op 2 gratis PCR-testen. Uit vrees voor overbelasting van vaccinatiecentra en artsen, zullen echter ook (betalende) sneltesten aanvaard worden als coronacertificaat in de EU. Daarom kunnen ook apothekers vanaf 12 juli vrijwillig antigeentesten aanbieden in hun apotheek. Deze activiteit wordt door de Beroepsaanspraklijkheidsverzekering van Curalia gedekt.

Lees meer