Skip to main content
17 Mei 2019

Ecotourism: volg deze tips om duurzaam op reis te gaan!

Rekening houden met het milieu maar toch uw vrijheid behouden: dat is de uitdaging waar we als maatschappij – en ook bij Curalia – de komende jaren voor staan. Ook wanneer u op reis gaat, zijn er kleine aanpassingen die u kunt doen om een verschil te maken. Bovendien is ecotourism ook een pak voordeliger dan een klassieke vliegreis!

Lees meer
17 Mei 2019

Aanvullend pensioensparen: noodzakelijker dan ooit

Het lijkt op dit moment misschien een ver-van-uw-bedshow, maar denken aan uw financiële situatie eenmaal u op pensioen bent, is wel degelijk belangrijk. Terwijl loontrekkenden met een volledige loopbaan een wettelijk pensioen genieten van zo’n 60% van hun laatst verdiende nettoloon, ligt dit voor zelfstandigen een flink stuk lager.

Lees meer
17 Mei 2019

Hoe lang heb ik een omniumverzekering nodig?

Naast de verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid sluiten heel wat mensen een omniumverzekering af voor hun wagen. In tegenstelling tot de BA, die schade aan derden vergoedt, dekt de omniumverzekeringen schade aan de eigen wagen. Maar hoe lang hebt u een omniumverzekering voor uw wagen eigenlijk nodig?

Lees meer
03 Mei 2019

Jonge huurders: deze tips kunnen u helpen!

U bent klaar voor de volgende stap in uw leven: het huren van een woning of appartement?

Lees meer
03 Mei 2019

Hoe veiliger uw wagen, hoe goedkoper uw autoverzekering!

Dat is het principe dat Curalia in samenwerking met Baloise Insurance hanteert. Als u kiest voor een veilige wagen, dan wordt u daarvoor beloond.

Lees meer