Nieuws

duurzaamheid

SFDR: Duurzaamheidsbeleid

Als gespecialiseerd verzekeraar voor de zorgverleners stelt Curalia duurzaamheid reeds geruime tijd voorop in diverse terreinen van haar beleid: bij het beleggen van de pensioen- en verzekeringsreserves opgebouwd met de premiestortingen van onze leden, maar ook bij de bedrijfscultuur waaraan we elke dag bouwen samen met al onze medewerkers.
Lees meer
rehts

Heeft u al nagedacht over een uitgebreide rechtsbijstandsverzekering?

Conflicten zijn een deel van ons persoonlijke en professionele leven. Uit onderzoek blijkt zelf dat 1 op de 3 Belgen de de afgelopen 5 jaar betrokken was bij een juridisch geschil (De Tijd).
Lees meer
rendement

Rendement Curalia 2020: 1,60%

In 2020 genoten de CuraNova-contracten van een gegarandeerde interest van 1,00% netto, waaraan een winstdeelname van 0,60% * is toegevoegd.
Lees meer
Belastingen

Fiscale attesten 2020

De vooraf ingevulde rubrieken op basis van de gegevens waarover de FOD Financiƫn beschikt en de vereenvoudigde aangiften, zijn voor veel mensen een grote hulp bij het invullen van de belastingaangifte.
Lees meer
renovatie

Welke premie kunt u aanvragen voor uw renovaties in 2021?

Wanneer u uw woning renoveert, kunt u onder bepaalde voorwaarden genieten van verschillende premies. Energiepremies, woningrenovatiepremie, isolatiepremies, enzovoort.
Lees meer