Nieuws

cyberprotection

Cybercriminaliteit: bent u het volgende slachtoffer?

De standaard beveiligingsmethoden (virusscanner, firewall, back-ups …) worden steeds meer omzeild door deze gesofisticeerde aanvallen. Door de snelheid en deskundigheid waarmee hackers hun aanvallen aanpassen is 100% hackproof zijn niet haalbaar. Veel bedrijven kiezen daarom voor een cyberverzekering omdat de gevolgen van een dergelijke aanval dikwijls resulteren in een onbeschikbaarheid van het IT-systeem. Dit duurt soms uren maar soms ook dagen!
Lees meer
Hospitalisatieverzekering

Bescherm uzelf tegen de kosten van een ziekenhuisopname met een hospitalisatieverzekering

Het is nooit aangenaam om opgenomen te worden in het ziekenhuis en u zit altijd met een hele resem uiteenlopende vragen. Met de Medi-card van DKV wordt uw administratie tot een minimum herleid en kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: een snel herstel.
Lees meer
Auto

Enkele tips om het brandstofverbruik van uw wagen te verminderen

Naast de stijgende energieprijzen, gingen ook de prijzen van benzine en diesel de jongste weken flink de hoogte in. Naast de aankoop van een hybride of elektrische wagen, zijn er nog heel wat tricks en/of gewoontes in de wagen waarmee u uw brandstofrekening kunt drukken. Overigens staat energiezuiniger rijden vaak ook gelijk aan veiliger rijden. Een win-win?
Lees meer
aanvullend pensioen

Hoe vindt u uw weg tussen de verschillende formules van pensioenopbouw?

Om uw levensstandaard op peil te houden als u stopt met werken, moet u nu anticiperen, want ondanks bepaalde maatregelen door de regering zal uw wettelijk pensioen niet volstaan.
Lees meer
pensioensparen

Uw pensioen voorzien, dat betekent: anticiperen!

Is het pensioen een aangename tijd? Absoluut, op voorwaarde dat u er ten volle van kunt genieten!
Lees meer