LifeCycle

LifeCycle, een oplossing op maat doorheen heel uw carrière

Curalia streeft er naar levenslange partnerships op te bouwen met zorgverleners.

We stemmen ons advies en onze oplossingen op maat maximaal proactief af op elke nieuwe mijlpaal in uw carrière en uw leven. De behoeftes van een 40-jarige zijn immers niet die van een pas afgestudeerde.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
01

Net afgestudeerd!

U hebt net uw diploma behaald en stelt uzelf duizend vragen voordat u aan het werk gaat. Wij helpen u bij alle administratieve procedures die komen kijken bij de start van uw professionele pad.

02

Bouw aan uw leven!

Uw carrière krijgt stilaan vorm. Samen met uw partner denkt u na over de aankoop van een woning, maar wat komt daar allemaal bij kijken? U geniet met volle teugen van het leven, maar vraagt zich toch ook af of u later nog een pensioen zal krijgen. Wij hebben oplossingen op maat voor u.

03

Plan voor uw toekomst!

Uw gezin groeit en uw professionele activiteit breidt zich ook uit. Hoe kan u de best mogelijke dekking voor uw gezin garanderen en de verdere ontwikkeling van uw professionele activiteit optimaal verzekeren? We hebben oplossingen die zich aanpassen aan uw huidige situatie en uw plannen voor de toekomst.

04

Genieten van het leven!

Eindelijk met pensioen! Maar u wil wel zeker zijn dat uw spaargeld uw levensstandaard van uw hele pensioen dekt. En wat als u in het ziekenhuis zou worden opgenomen? Onze ervaren raadgevers helpen u hier graag bij. Zo geniet u vandaag met volle teugen van het leven en wij zorgen voor de rest!