Om uw levensstandaard na uw pensioen te behouden, moet u nu al vooruitkijken!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Nu het normale leven langzaam weer op gang komt en de economie een heropstart heeft genomen, is het mogelijk om uw spaarpot weer wat bij te vullen.

Zo kunt u opnieuw plannen maken om te reizen, misschien eindelijk die langverwachte verbouwing doen aan uw huis, maar... Vergeet u ook uw pensioen niet!

De realiteit is immers dat uw pensioen gepaard zal gaan met een aanzienlijke inkomensdaling. Met dit pensioen alleen zult u uw huidige levensstandaard niet kunnen behouden. Om dit inkomensverschil goed te maken, is het nodig om vooruit te kijken.  Om van een aanvullend inkomen te genieten, biedt Curalia u doeltreffende en aangepaste oplossingen, volledig op maat van zorgverleners. Die laten u toe om het einde van uw loopbaan met een gerust hart tegemoet te treden.

Goed om weten: een belastingvoordeel van meer dan 54% vandaag, levert u morgen een extra inkomen op!

shutterstock_1926712715

Wie kan van dergelijk fiscaal voordeel genieten?

  • Alle apothekers met een RIZIV-nummer
  • Alle artsen, tandartsen, kinesitherapeuten en logopedisten geconventioneerde bedienden 
  • Alle zelfstandige zorgverleners (artsen, tandartsen, kinesitherapeuten, logopedisten, verpleegkundigen)

U kunt uw belastingen dus aanzienlijk verlagen door nog meer te sparen.

Hoe? Dat is super eenvoudig!

  • Het bedrag dat u kunt aftrekken, is afhankelijk van uw inkomen. Bereken het met onze calculator
  •  Als u nog een storting wilt doen, kan dat meteen! U zal merken dat deze storting interessanter is dan het traditionele pensioensparen. Doe de test!
  • Om het te kunnen aftrekken van uw inkomsten uit 2024, moet uw storting voor 31 december 2024 op onze rekening staan. U profiteert dan van een gewaarborgde rentevoet van 2,25% op gestorte premies in 2024 (+ eventuele winstdeelname*).

    Het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken!
  • Lage instapkost: 2,95%!

U heeft nog geen aanvullend pensioencontract bij Curalia? Neem dan snel contact met ons op via info@curalia.be of telefonisch op 02/735.80.55.

Afhankelijk van uw situatie en doelstellingen, zal uw Curalia raadgever u helpen om de beste aanvullende pensioenoplossing te vinden.

* Winstdeelname is niet gegarandeerd en kan jaarlijks wijzigen.

shutterstock_790967509

ikwilstorten