Vertrouw het beheer van uw sociale voordelen toe aan een expert!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Zoals u wellicht weet, verloopt de RIZIV-procedure nu digitaal en is het RIZIV zelf verantwoordelijk voor het verzamelen van de informatie over uw situatie en uw activiteit.

Op basis van deze informatie bepaalt zij vervolgens het bedrag waarop u recht heeft.

Het is echter beter om niet inactief te blijven, want als de door het RIZIV verzamelde informatie onvolledig of onjuist is, bent u degene die deze onjuistheden moet bewijzen en in de meeste gevallen zal een eenvoudige verklaring op erewoord niet voldoende zijn. Daarom stellen we onze leden voor een digitaal mandaat op te zetten ten voordele van Curalia. Dit was het geval voor meer dan 1000 leden bij de prestaties van 2019! Daarom stellen we onze leden voor een digitaal mandaat op te zetten ten voordele van Curalia.

Dit mandaat stelt ons in staat om informatie te krijgen over de voortgang van hun dossier en dit indien nodig aan te vullen.

U kunt vandaag nog een mandaat opzetten! Volg deze link naar de Curalia-websitepagina om meer details en informatie over dit mandaat te vinden!

Curalia staat meer dan ooit aan uw zijde om uw dossier te behandelen, uw belangen te verdedigen en uw rechten te doen gelden.

Vraag hier uw RIZIV contract!