Rendement Curalia 2023: tussen 1,50 en 2,40% NETTO

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Door haar statuut van onderlinge verzekeringsvereniging en de daarmee samengaande herverdeling van de winsten onder haar leden blijft Curalia ook in 2023 een van de meest voordelige rendementen op de markt aanbieden.

Voor 2023 kent Curalia een winstdeelname van 0,90%* toe aan de CuraNova-contracten die hierdoor genieten van een rendement tussen 1,50 en 2,40% NETTO.

In 2024 garandeert Curalia een competitieve rentevoet van 2,25 % NETTO op de nieuwe premies gestort op de CuraNova-contracten en van 0,70% NETTO op de al opgebouwde reserves + eventuele winstdeelname**.

Wacht dus niet om te sparen om van deze rentevoet te genieten en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan aan uw zijde en bieden u oplossingen op maat, aangepast aan uw beroep en uw persoonlijke behoeften.

Maak zeker ook gebruik van Optimum Pension, die u toont in welke volgorde u de verschillende types pensioencontract  moet gebruiken om het maximale belastingvoordeel te verkrijgen.

Heeft u verdere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

* De toekenning van deze winstdeelname is onder voorbehoud van de goedkeuring door de Nationale Bank en de Algemene Vergadering van Curalia.

** Winstdeelname is niet gegarandeerd en kan van jaar tot jaar veranderen.