RIZIV-statuut: mis de premie niet waarop uw prestaties recht geven

Deel
FacebookLinkedInInstagram
De procedure voor het RIZIV-statuut 2023 is begonnen. Waarschijnlijk heeft u gisteren een e-mail van het RIZIV ontvangen over dit onderwerp.

Als deze communicatie voor u niet duidelijk was, neem dan deel aan de webinar over dit onderwerp die woensdag 8 mei om 20.00 uur wordt gehouden. Als uw dossier in deze fase van de procedure in orde is, maar u zich afvraagt wat u nu moet doen, doe dan wat de meeste van onze leden doen: vereenvoudig uw leven en geef Curalia een digitaal mandaat.

Wat is een digitaal mandaat?

Als u ons een digitaal mandaat geeft voor het beheer van uw RIZIV-statuutdossier, bent u zeker van een permanente opvolging van de procedure voor het ontvangen van de premie waarop uw prestaties recht geven.

Dit mandaat is vergelijkbaar met het mandaat dat u aan uw boekhouder geeft voor uw belastingaangifte. Het laat ons toe om uw dossier te raadplegen en het te vervolledigen, indien nodig. We worden ook op de hoogte gebracht van alle wijzigingen in uw dossier. 

Als een wijziging een actie van uw kant vereist, brengen we u op de hoogte door u te vragen ons de nodige informatie te bezorgen. 

Kortom: Dankzij een mandaat kunnen wij uw dossier opvolgen, controleren en vervolledigen, zodat u de premie kunt krijgen waarop uw prestaties recht geven terwijl u zich aan uw patiĆ«nten wijdt. 

Waarom Curalia een mandaat geven?

Tot op heden hebben meer dan 7.800 zorgverleners ons een mandaat gegeven om hun RIZIV-statuut te beheren. Bij Curalia zijn we zeer vertrouwd met de wetgeving van het RIZIV Sociaal Statuut en het ProGezondheid-systeem.

In 2023 (procedure RIZIV 2022) zijn we tussengekomen in meer dan 850 dossiers om onze leden te helpen de premie te krijgen waarop ze recht hadden.

raadgever

En u, wie houdt er zich bezig met uw dossier?

Hier zijn 4 goede redenen om ons het beheer van uw RIZIV-statuut toe te vertrouwen:

  • Begeleiding door een expert die toegang heeft tot uw dossier als u ons een mandaat hebt gegeven
  • Opvolging van de verschillende fasen van de procedure
  • Regelmatige communicatie zodat u geen stap mist
  • Volledige dienstverlening: bijstand en verdediging van uw dossier tijdens de gehele procedure

Vereenvoudig uw leven door Curalia vandaag nog een digitaal mandaat toe te kennen en vertrouw het beheer van uw RIZIV-statuut toe aan een expert!