RIZIV-Statuut: evaluatie en aanvullende informatie

Deel
FacebookLinkedInInstagram

Rond deze tijd maakt het RIZIV de evaluatie voor het RIZIV-Statuut van het jaar 2021. Het is dus nog niet te laat om u wat advies mee te geven, want als u in 2021 geconventioneerd was, is deze fase van de procedure belangrijk voor u!

Het is mogelijk dat het RIZIV nog niet over alle informatie over uw situatie en prestaties uit 2021 beschikt. U zult dan tijdens de zomer aanvullende informatie moeten verstrekken. De uiterste datum voor de indiening van deze informatie is 31 augustus, maar we raden u aan hierop vooruit te lopen, aangezien juli en augustus niet bijzonder gunstig zijn voor dit soort procedures.

Als u ons al een elektronisch mandaat (CSAM) hebt gegeven, zullen wij u het resultaat van de evaluatie meedelen, om uw mening erover te krijgen.

  • Als u niet akkoord bent en bijkomende gegevens wenst toe te voegen aan uw dossier, kunt u ons deze gegevens per e-mail toesturen. Vervolgens zullen wij uw dossier bij het RIZIV aanvullen.
  • Als u akkoord bent met de evaluatie, zullen wij deze goedkeuren. Zo zal u iets vlugger betaald worden.

Verwaarloos dit dossier niet: de premie voor uw RIZIV-Statuut 2021 kan hoog oplopen!

Heeft u hulp nodig?
Curalia is er voor u, zelfs tijdens de zomer! U kunt op ons rekenen voor het beantwoorden van al uw vragen en het aanvullen van uw dossier, indien nodig. En als u dat nog niet gedaan heeft, kunt u ons nog steeds een mandaat geven om uw RIZIV-statuut te beheren en te verdedigen.