Recurrente premie: voor wie en wanneer?

Deel
FacebookLinkedInInstagram

In het kader van het paritair comité (CP313) voor apotheken en tariferingsbureaus wordt jaarlijks een premie toegekend. Apotheekmedewerkers (apothekers en assistenten) die het hele jaar voltijds hebben gewerkt, hebben recht op een terugkerende jaarlijkse premie van € 848,02 in 2023.

Deeltijdmedewerkers ontvangen het bedrag in verhouding tot hun deeltijdse werkregeling. Werkperiodes onder een studentenovereenkomst geven geen recht op deze premie.

Werkgevers moeten deze premie in twee stortingen aan hun werknemers betalen.

De eerste storting van € 424,01 moet voor 1 juli 2023 worden gedaan. De tweede storting moet voor 31 december 2023 worden gedaan.

Wat is de meest voordelige oplossing vanuit fiscaal standpunt?

Vraag aan uw werkgever om de recurrente premie te storten op uw Aanvullend Pensioencontract van Curalia en u wint allebei!

Deze premie storten op het Aanvullend Pensioencontract voor apothekers in loondienst of op het pensioenspaarcontract voor andere personeelsleden (apotheektechnische assistenten, administratief bedienden, ...) is een win-winformule voor zowel werknemer als werkgever!

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de voordelen van het storten van premies op een pensioencontract van Curalia.

Meer info