Student Verpleegkunde

Verzekeringen
Student

(bijna) afgestudeerd als verpleegkundige!

Afstuderen als verpleegkundige… Het is een erg spannende en ingrijpende gebeurtenis in je leven! Na het beëindigen van je studies kan je eindelijk als zorgkundige aan de slag! Als zelfstandig verpleegkundige moet je toch eerst enkele zaken in orde brengen. En daar begin je best nu al mee!

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Want Curalia begeleidt je bij elke stap van je loopbaan en dat begint al tijdens je studies! We helpen je bijvoorbeeld je aanvullend pensioen op te bouwen gedurende je carrière. Dat doe je met een jaarlijkse RIZIV-premie die je ontvangt als je tussen de €33.000 en €150.000 factureert per jaar. Curalia herinnert je er jaarlijks aan om deze procedure in orde te brengen en volgt dit voor je op. Meer informatie hierover kan je terugvinden op RIZIV-pagina van verpleegkundige. Voor allerhande vragen en uitleg kan je ons altijd contacteren via 02/735.80.55 of per mail via info@curalia.be. Voor leuke informatie, foto’s of video’s kan je ons op Facebook vinden.

Juridische bemerkingen

  • Alle informatie over de diensten en producten op deze website is onderworpen aan de regels van het Belgisch recht.
  • Alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van de infofiches van dit product, en de algemene voorwaarden.
  • Als klant bent u beschermd door de gedragsregels in verzekeringen.
  • Elke klacht kan worden gericht aan onze klachtendienst via klacht@curalia.be of t.a.v. de Compliance Officer, Tweekerkenstraat 33 te 1000 Brussel.
  • Indien dit geen oplossing biedt, dan kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen, De Meeûssquare 35 te 1000 Brussel of www.ombudsman.as.
  • Voor advies op maat of een verzekeringsaanbod kunt u terecht bij een Curalia raadgever.
  • U kunt ook de volledige juridische bemerkingen raadplegen.