Wilt u investeren? Ontdek Invest 23!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Als spaarder verlangt u misschien meer van uw spaargeld dan de vaste rendementen die klassieke tak 21-levensverzekeringsproducten aanbieden. In dat geval kunt u ervoor kiezen om iets meer risico te nemen en om uw geld te beleggen in een tak 23-verzekering. Invest 23 van Curalia, afgesloten via Baloise, combineert een levensverzekering met een belegging in één of meerdere fondsen. Het rendement van deze verzekering is afhankelijk van de prestaties van die belegging

Waarom kiezen voor een tak-23 verzekering?

Een tak 23-levensverzekering koppelt een levensverzekering aan een belegging. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoger rendement dan wat tak 21-levensverzekeringsproducten aanbieden én tegelijk zijn of haar geld wil veiligstellen voor latere begunstigden. 

Het potentieel hogere rendement houdt evenwel een risico in: uw geld wordt geïnvesteerd in beleggingsfondsen, en is dus afhankelijk van de prestaties van deze fondsen. 

Bij Invest 23 kunt u kiezen uit een ruime waaier aan fondsen waar u kunt in beleggen, volgens uw eigen prioriteiten en risicoprofiel.

Wat zijn profielfondsen?

Invest 23 biedt u de keuze uit vier profielfondsen. 

Een profielfonds is een beleggingsfonds dat aansluit bij uw risicoprofiel en beleggingsdoelstelling. Deze variëren van defensief tot dynamisch, naargelang u meer of minder risico wilt nemen. 

Alle profielfondsen worden beheerd door fondsenbeheerder BlackRock, één van ‘s werelds grootste vermogensbeheerders. 

Door middel van een uitgebreide behoefteanalyse op ons platform MyCuralia koppelen we het beste profielfonds aan uw profiel.

pensioensparen

Wat zijn themafondsen?

Naast profielfondsen kunt u kiezen uit vijf themafondsen. 

Deze zijn een ideaal beleggingsinstrument wanneer u met uw investering zelf bepaalde klemtonen wenst te leggen, bijvoorbeeld om uw steentje bij te dragen aan een betere wereld via Positive Impact, wilt investeren in duurzame trends (Megatrends) of interesse hebt in het vastgoedgebeuren via (Real Estate and Infrastructure). 

Deze themafondsen worden beheerd door Baloise Asset Management, een bekende Zwitserse vermogensbeheerder. Uw geld is dus in goede handen!

Samengevat:

Invest 23 is een uitstekende keuze voor wie zijn of haar spaargeld wil laten renderen volgens persoonlijke financiële situatie, kennis, ervaring en risicobereidheid. U kunt kiezen uit een brede waaier aan fondsen om uw spaargeld in te beleggen. De opvolging gebeurt door sterke professionele spelers op de financiële markten en er is een grote flexibiliteit bij instap- en uitstapmogelijkheden.

Nog een tip: momenteel betalen we u de premietaks van 2% op uw stortingen integraal terug. Opgelet: dit is een tijdelijk actie. Wees er dus snel bij!

Contact

Bent u geïnteresseerd in Invest 23? Wenst u meer informatie op maat? Surf dan naar www.curalia.be en maak dan nu dan een afspraak met een raadgever uit uw regio. Dit kan zowel op ons kantoor als bij u thuis of in uw praktijk.

Lees op de productpagina meer over Invest 23.