Hoe kan ik meer dan €1000 aan belastingen terugkrijgen en meer?

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Curalia biedt u alle mogelijke oplossingen aan om uw pensioen te optimaliseren en tegelijkertijd geld terug te winnen door uw belastingen te verminderen.

Hebt u nog geen informatie ontvangen om een storting op uw pensioencontract(en) te verrichten? De brieven werden verstuurd, maar het is altijd mogelijk dat onderweg iets verloren is gegaan...

Ongeacht het (de) type(n) pensioencontract(en), kunt u alle informatie per e-mail (opnieuw) aanvragen via info@curalia.be: wij antwoorden erg snel, zodat u van het belastingvoordeel kunt profiteren.

U bent bediende:

  1. De Sociale Pensioenovereenkomst gefinancierd door uw persoonlijke stortingen in het kader van het Vrij Aanvullend Pensioen. Doe hier uw storting!
  2. Pensioensparen
  3. Langetermijnsparen

U bent zelfstandig:

  1. De Sociale Pensioenovereenkomst gefinancierd door persoonlijke stortingen van de zorgverlener in het kader van het Vrij Aanvullend Pensioen. Doe hier uw storting!
  2. Pensioensparen, beschikbaar voor iedereen
  3. Langetermijnsparen
  4. Zelfstandig als natuurlijk persoon: De Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ)
  5. Zelfstandig als vennootschap: De Individuele Pensioentoezegging (IPT), vaak ook groepsverzekering genoemd

Wat uw situatie ook is, om uw belastingvoordeel te maximaliseren, is het belangrijk om deze verschillende soorten contracten in de juiste volgorde te gebruiken. Raadpleeg uw aanvullende pensioen assistent "Optimum Pensioen" om u hierbij te helpen.

rekenen

BELANGRIJK

Om van het belastingvoordeel voor 2021 te kunnen genieten, moet(en) uw storting(en) op 31 december op de Curalia-rekening staan.

Stort dus ten laatste op 28 december om zeker te zijn!

Contacteer ons per mail via info@curalia.be