Drie uitstekende e-bikes voor prijs/kwaliteit in 2021!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Het is juli en dat betekent dat de temperaturen serieus gestegen zijn. Toch zorgen de coronamaatregelen er voorlopig nog steeds voor dat veel indooractiviteiten niet kunnen doorgaan. Het is echter wel mogelijk om u per groep in de buitenlucht te verplaatsen. Het ideale moment om na te denken over de aankoop van een e-bike? Om u inspiratie te geven, lijsten we hier 3 e-bikes met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

1. Batavus Finez E-go Power

Deze elektrische fiets is door zijn elegant uiterlijk een ideale keuze voor vrouwelijke bestuurders. Echter, laat u als man niet afschrikken! Door de speciaal ontwikkelde frame biedt de fiets een optimale stabiliteit en comfortabele zitpositie. Hierdoor rijdt de e-bike uitstekend in stadsomgevingen, maar kan hij ook z’n mannetje staan in heuvelachtige landschappen. Bovendien kunt u kiezen tussen een reeks van verschillende accu’s waardoor u deze voor verschillende doeleinden kunt inzetten: van uw wekelijkse boodschappen tot een lange zondagfietstocht. U kunt een dergelijke e-bike reeds voor €2.700 aankopen.

2. Batavus Bryte E-go N8

U bent van plan om lange fietstochten te doen in de natuur? Dan is de Batavus Bryte E-go N8 voor u de ideale keuze. Met z’n erg krachtige Yamaha motor met wel 70 Nm Koppel (vgl. Met gewone stadsfietsen: 40-50 Nm) kan dit model de Mercedes onder de e-bikes genoemd worden. De ondersteuning kan je makkelijk met de duim regelen aan de linkerkant van het stuur. De brede inzetbaarheid én sportief uiterlijk maken van deze fiets een uitstekende aankoop voor de avontuurlijke fietser. De bike is bovendien iets goedkoper dan bovenstaande en is al beschikbaar voor €1.999.

3. #4 Koga Pace B10 LTD

Mannen: this is your time to shine! Met z’n hemelblauwe kleur en aluminium frame is de Koga Pace B10 LTD op z’n minst een opvallende verschijning. Niet alleen is hij erg sportief, ook is hij heel duurzaam: de e-bike is immers uitgerust met riemaandrijving, wat wel tot 4 keer langer mee gaat dan een normale kettingaandrijving. Verder heeft hij ook een vermogen van 65 nm Koppel, waardoor je erg sterk optrekt. Als de Batavus Bryte E-go N8 kan vergeleken worden met een Mercedes, dan behoort de Koga Pace B10 LTD tot de ‘Porsches’ onder de e-bikes. Hij is duidelijk gemaakt om een stevig tempo mee te halen. Je kunt hem kopen vanaf €4.000, een iets duurdere prijs dat verklaard kan worden door z’n grote duurzaamheid en sportief uiterlijk.

Bij de aankoop van een e-bike is het sterk aan te raden om een verzekering te nemen. Een val, een incident of diefstal zijn snel gebeurd. Neem een kijkje op onze website om een fietsverzekering op maat af te sluiten! Zowel mountainbikes, elektrische fietsen, pedelecs en andere komen hiervoor in aanmerking!

Lees ook ons artikel over de gevaren van fietsen in kouder weer.

Bron:

https://www.12gobiking.nl/top5-beste-ebikes

http://www.koga.com