De RIZIV-procedure wordt deze zomer niet onderbroken

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Allereerst goed nieuws: om rekening te houden met de impact van Covid-19, wordt de activiteitsdrempel die vereist is om uw RIZIV-premie 2020 te verkrijgen, verlaagd.

Het RIZIV kan u in de loop van de zomer om aanvullende informatie in verband met uw prestaties vragen. De uiterste datum voor de indiening van deze informatie is eind augustus, maar wij verzoeken u niet zo lang te wachten aangezien juli en augustus niet erg gunstig zijn voor dit soort procedures.

Als u ons al een elektronisch mandaat (CSAM) hebt gegeven, kunt u ons deze informatie per e-mail toesturen en zullen wij uw dossier bij het RIZIV aanvullen.

Het RIZIV heeft reeds duidelijkheid verschaft over het soort documenten dat aanvaard wordt om bijkomende informatie te verstrekken.

In september, zodra wij aanvullende informatie van u hebben ontvangen, zal het RIZIV het bedrag van de premie vaststellen waarop u recht heeft en u daarvan per e-mail op de hoogte brengen.

Vertrek met een gerust hart op vakantie!

Wij helpen u met plezier de nodige aanvullende informatie te verstrekken. En, indien u dit nog niet gedaan heeft: u kunt Curalia nog steeds een mandaat toekennen om uw RIZIV statuut te beheren en te verdedigen.