De All Risk Rechtsbijstandverzekering is uitgebreid met extra voordelen!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
De ALL RISK rechtsbijstandsverzekering van Curalia is op maat gemaakt voor kinesitherapeuten en dekt de belangrijkste juridische domeinen waar u in het beroepsleven mee te maken kan krijgen.
Naast mogelijke geschillen met patiënten kunnen kinesitherapeuten bijvoorbeeld uiteenlopende conflicten hebben met leveranciers, de overheid, ziekenhuizen, de fiscus of verzekeraars. Onze partner, D.A.S., is marktleider en is gespecialiseerd in rechtsbijstand voor medische en paramedische beroepen. Zo kunt u rekenen op een ruime ervaring en kiest u vrij uw eigen advocaat. Bovendien zijn de verzekerde bedragen veel hoger dan de standaard rechtsbijstandverzekering.

 

  • Verhoogde verzekerde bedragen, zelfs tot 200.000 EUR verdedigingskosten per geschil bij verdediging voor een medische fout of tot 50 000 EUR voor contractuele, fiscale, sociale geschillen of voor conflicten met de overheid en dergelijke.
  • Bij stopzetting of pensionering van uw activiteit, blijft de verzekering gelden. Dankzij zeer lange uitlooptijden kan u op beide oren slapen.
  • Uitbreiding waarborg "strafrechtelijke verdediging" : een vervolging wegens het opzettelijk feit "schuldig verzuim".
rechtsbijstand
Onlangs kreeg deze polis een uitbreiding met extra voordelen (!):