De All Risk Rechtsbijstandverzekering is uitgebreid met extra voordelen!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Conflicten zijn een deel van ons persoonlijke en professionele leven. Uit onderzoek blijkt zelf dat 1 op de 3 Belgen de de afgelopen 5 jaar betrokken was bij een juridisch geschil (De Tijd). Indien u nog niet over een ALL RISK rechtsbijstandsverzekering beschikte, is het nu het ideale moment er eentje af te sluiten. De verzekering, onmisbaar om uw professionele belangen te behartigen, werd immers uitgebreid met extra voordelen!

De ALL RISK rechtsbijstandsverzekering van Curalia is op maat gemaakt voor apothekers en dekt de belangrijkste juridische domeinen waar u in het beroepsleven mee te maken kan krijgen.

Naast mogelijke geschillen met patiƫnten kunnen apothekers bijvoorbeeld uiteenlopende conflicten hebben met leveranciers, de overheid, ziekenhuizen, de fiscus of verzekeraars. Onze partner, D.A.S., is marktleider en is gespecialiseerd in rechtsbijstand voor medische en paramedische beroepen. Zo kunt u rekenen op een ruime ervaring en kiest u vrij uw eigen advocaat. Bovendien zijn de verzekerde bedragen veel hoger dan de standaard rechtsbijstandverzekering.

rechtsbijstand

Onlangs kreeg deze polis een uitbreiding met extra voordelen (!):

  • Verhoogde verzekerde bedragen, zelfs tot 200.000 EUR verdedigingskosten per geschil bij verdediging voor een medische fout of tot 50.000 EUR voor contractuele, fiscale, sociale geschillen of voor conflicten met de overheid en dergelijke.
  • Bij stopzetting of pensionering van uw activiteit, blijft de verzekering gelden. Dankzij zeer lange uitlooptijden kan u op beide oren slapen.
  • Uitbreiding waarborg "strafrechtelijke verdediging" : een vervolging wegens het opzettelijk feit "schuldig verzuim"

Lees op onze website meer over de details van de All Risk Rechtsbijstandverzekering en de toegevoegde voordelen.

Nog geen ALL RISK Rechtsbijstandverzekering onderschreven?