Skip to main content

16 March 2020

Covid-19: Curalia past zich aan en staat voor u klaar!

Voor Curalia is de bescherming van onze leden en medewerkers tegen de verspreiding van het coronavirus een absolute prioriteit.

Als onderlinge verzekeringsvereniging dragen wij solidariteit hoog in het vaandel. Om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, werkt een groot deel van onze medewerkers van thuis.

De beheerders van uw levensverzekeringen en verzekeringen bij Curalia Brokers (auto, brand, beroepsaansprakelijkheid,…), werken de komende tijd van thuis, wat kan resulteren in een iets langere responstijd.

Zij blijven telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 12.30 uur, en van 13.30 uur tot 16.00 uur. Wij vragen u wel de voorkeur te geven aan communicatie via e-mail. 
Hun contactgegevens kunt u hier terugvinden.

Het overgrote deel van de documenten, zoals contracten en bijvoegsels, zullen per e-mail naar u opgestuurd worden, en niet meer per post.

U kunt voor advies nog altijd contact met ons opnemen voor een afspraak met uw raadgever. Deze afspraak zal bij voorkeur via een video-oproep plaatsvinden. En indien dit niet mogelijk is, telefonisch.

We zullen u, zoals altijd, met raad en daad bijstaan. Zorg voor uzelf en uw naasten en aarzel niet om contact met ons op te nemen.
 

Gerelateerd nieuws