Verhoog uw pensioenkapitaal door vanaf het begin van het jaar te storten op uw aanvullend pensioencontract!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Als zorgverlener weet u hoe belangrijk het is om een aanvullend pensioenkapitaal op te bouwen om uw levensstandaard op peil te houden als u met pensioen gaat.
Wist u dat er een manier is om een hoger pensioenkapitaal te bekomen door dezelfde premies te storten? Laten we eens kijken hoe.

Wat biedt een aanvullend pensioencontract van Curalia u?

  • Rendement 2024: gewaarborgde rentevoet van 2,25% op de premies gestort in 2024 + een mogelijke winstdeelname*.
  • Instapkosten behorend tot de laagste op de markt: 2,95%.
  • Persoonlijk advies van experten op maat voor uw situatie

*het in het verleden behaalde rendement biedt geen garantie voor de toekomst

  1. Of u nu op 1 januari of 31 december stort, het belastingvoordeel is altijd hetzelfde. Aan de andere kant: als u aan het begin van het jaar stort in plaats van eind december, zal het geld dat u stort interest opbrengen tijdens die periode. Dezelfde premie die u aan het begin van het jaar stort, zal u dus meer kapitaal opleveren. 
    Het beste is om in januari te storten, maar als u in maart stort, ontvangt u nog steeds 10/12 van de jaarlijkse interesten.
  2. Een andere methode.  Het is niet altijd mogelijk om het volledige bedrag aan het begin van het jaar te storten. De oplossing is om de stortingen te spreiden over het jaar, bijvoorbeeld door maandelijkse stortingen te doen. Als u het bedrag dat u wilt sparen door twaalf deelt en elke maand 1/12 stort via een doorlopende opdracht, kunt u uw financiĆ«n gemakkelijker beheren en krijgt u 6 maanden interest op het totale gestorte bedrag.
sparen

En aangezien bij Curalia de gegarandeerde rente in 2024 op de in dit jaar gestorte premies 2,25% NETTO bedraagt, is het zeker de moeite waard.

Om rechtstreeks op uw aanvullend pensioencontract te storten, klikt u hier

Wilt u een aanvullend pensioencontract van Curalia afsluiten? Klik hier.