Uw Curalia-gegevens 24/7 binnen handbereik

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Door uw MyCuralia personal space te gebruiken op uw smartphone, tablet of computer, hebt u nog gemakkelijker toegang tot uw documenten en onze onlinediensten.

Bespaar kostbare tijd met MyCuralia!

Dankzij het MyCuralia-platform hebt u toegang tot al onze onlinediensten waar en wanneer u maar wilt. U kunt uw gegevens en contracten raadplegen, uw documenten inzien, uw fiscale attesten downloaden of een afspraak maken met uw raadgever.
Zoals beloofd, evolueren de functionaliteiten van uw persoonlijke ruimte voortdurend, ontdek ze nu! 

Snelle en eenvoudige toegang tot MyCuralia

U kunt een account aanmaken of inloggen met Itsme of door uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. 

Er is een Two-Factor Authentication-systeem (2FA) om in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord.  Na het invoeren van uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u een eenmalige code toegestuurd (per sms of e-mail) om uw identiteit te bevestigen.

tablet

Uw documenten:

U kunt nu ook:

  • Uw vervaldagberichten voor hospitalisatieverzekering en interesten voor voorschot op polis raadplegen
  • De vragenlijst voor de berekening van de 80%-regel invullen en de resultaten opvragen 
  • Enkele belangrijke documenten opladen en versturen naar Curalia, zoals een kopie van uw identiteitskaart, de statuten van uw onderneming, de vragenlijst van de 80%-regel, het formulier uiteindelijke begunstigden, de vragenlijst PEP, de Activiteitsverklaring voor het RIZIV-statuut en de Arbeidsongeschiktheid voor het RIZIV-statuut.

Uw contracten:

U vindt hier alle nuttige informatie met betrekking tot uw pensioencontracten en u kunt contact met ons opnemen als u vragen hebt of verduidelijking nodig hebt. Onze bankgegevens en de communicatie met betrekking tot de storting van uw premie zijn ook zichtbaar via MyCuralia. 

Of beleggen:

Stel gemakkelijk zelf uw beleggersprofiel samen om een Tak 23-product af te sluiten (Invest 23). 

Meer weten? Log in op uw MyCuralia-account, ga naar www.curalia.be of vraag hier een nieuwe login aan.