U gaat toch op reis? Neem zeker een reisbijstand

Deel
FacebookLinkedInInstagram
De zomer is eindelijk aangebroken en sinds kort is het opnieuw toegestaan om te reizen binnen Europa en de Shengenzone.

Misschien vertrekt u dus binnenkort wel op vakantie. Koffers klaargezet? Auto laten checken bij uw garagist? Identiteitskaarten en paspoorten in orde? U bent er klaar voor! Of toch niet… Vergeet uw reisbijstandsverzekering niet! U kunt deze tot 1 dag voor vertrek nog afsluiten! Lees meer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Indien u in het buitenland iets overkomt, zijn de gevolgen vaak zeer vervelend en duur. Want wie betaalt voor de repatriëring van u en uw familie? En hoe komt uw wagen weer thuis als u niet meer kunt rijden?
Curalia biedt u een reisbijstandsverzekering die een tussenkomst garandeert bij een onvoorziene gebeurtenis in het buitenland of bij panne met uw voertuig, zelfs in België. Medische kosten, autopech, repatriëring… één telefoontje volstaat om alles te regelen. Ook als u in het buitenland besmet zou geraken met het Covid19-virus, bent u verzekerd.
U kunt deze reisbijstandsverzekering tot 1 dag voor vertrek nog afsluiten. 

Tip: Bij elke reisbijstand hebt u de optie om ook een anulatieverzekering af te sluiten. Opgepast: Epidemieën en pandemieën evenals de lockdown van een land of van gebieden die eruit voortvloeit of een inreisverbod uitgevaardigd door de plaatselijke overheden (bvb. door de Verenigde Staten van Amerika), zijn geen gedekte gebeurtenis van de reisannuleringsverzekering. Hiervoor moet uw touroperator financieel tussenkomen.

U wilt met een gerust hart op vakantie kunnen vertrekken? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@curalia.be of op 02/735.80.55.

Klik hier om de maatregelen in de verschillende landen m.b.t de coronapandemie te zien.