RIZIV Sociaal Statuut: laatste kans om aanvullende informatie door te sturen!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Begin juli heeft het RIZIV een evaluatie gemaakt van uw Sociaal Statuut voor het jaar 2022. Deze beoordeling is gebaseerd op gegevens die het RIZIV heeft verzameld.

Wist u dat, ook al komen deze gegevens uit "authentieke bronnen", dit niet betekent dat ze volledig en correct zijn? Elk jaar detecteren we fouten of weglatingen in de dossiers van honderden zorgverleners, met een reële impact op het bedrag van hun RIZIV-premie.

Er zijn uiteenlopende situaties die kunnen leiden tot een onjuiste evaluatie, zoals prestaties in een vaccinatiecentrum, arbeidsongeschiktheid, zwangerschapsverlof, prestaties onder interim- of studentencontract, enzovoort. Deze situaties verschillen per beroep en u kunt ze terugvinden onder de nieuwssectie van onze website (artikel: “RIZIV-Statuut: heeft u alles goed gecontroleerd?” van 14 juli 2023).

In ieder geval: als u in een van deze situaties verkeert, moet u aanvullende informatie verstrekken om uw dossier aan te vullen/te corrigeren voor 31 augustus. Wacht niet langer, want de zomerperiode is niet bijzonder gunstig voor dit soort aanvragen. Dit is uw laatste kans!

Wat moet u doen als uw dossier onvolledig is?

Schakel een expert in!

We stellen u voor ons een gratis mandaat te geven, net als de 7.400 andere zorgverleners die ons al hun vertrouwen hebben geschonken.

Met dit mandaat kunnen we uw dossier bij het RIZIV raadplegen en samen met u bepalen welke stappen u moet ondernemen om ervoor te zorgen dat u de premie krijgt waar u recht op heeft.

Twijfels? Vragen?

Curalia staat voor u klaar, ook tijdens de zomer!

We zetten onze diensten in om al uw vragen te beantwoorden en uw dossier te beheren.