RIZIV Sociaal Statuut 2021: Curalia staat u bij!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Eind september nam het RIZIV een beslissing over het al dan niet toekennen van premies voor het jaar 2021.

Bij Curalia helpen wij u de premie te verkrijgen waarop uw activiteit recht geeft!

Wist u dat als u het niet eens bent met de beslissing van het RIZIV over het al dan niet toekennen van een RIZIV-premie voor 2021, u deze beslissing binnen de 60 dagen kunt aanvechten? Aan de andere kant, als u akkoord gaat, kunt u het goedkeuren om de betaling te versnellen.

Het Curalia-team staat aan uw zijde om u te helpen uw dossier te begrijpen en uw rechten te doen gelden. Als u ons uw dossier heeft gegeven, controleren en verifiëren wij de beslissing van het RIZIV. Als u dat nog niet hebt gedaan, is het nooit te laat om ons een digitaal mandaat te geven, zoals 7.000 zorgverleners dat al hebben gedaan.

Dit GRATIS mandaat geeft ons toegang tot uw dossier. Zo kunnen wij informatie over de voortgang van uw zaak doorgeven en u vragen te reageren. Indien nodig kunnen wij tussenbeide komen, hetzij door aanvullende informatie toe te voegen, hetzij door een geschil in te leiden.

Hoe verleen ik een digitaal mandaat? Het duurt slechts twee minuten door in te loggen met Itsme! Klik op deze link om te weten te komen hoe.

Bijna 7000 zorgverleners hebben al een mandaat gegeven aan Curalia om hun RIZIV sociaal statuut te beheren! Sluit je bij hen aan!