Rendement Curalia 2020: 1,60%

rendement
In 2020 genoten de CuraNova-contracten van een gegarandeerde interest van 1,00% netto, waaraan een winstdeelname van 0,60% * is toegevoegd.

CuraNova-contracten behalen dus een totaal rendement van 1,60% * voor het jaar 2020. De contracten Pensioensparen en Individuele Levensverzekering genieten ook van een rendement van 1,60% * dankzij de winstdeelname.

Door zijn status van onderlinge verzekeringsvereniging blijft Curalia in 2021 een van de meest voordelige rendementen op de markt aanbieden.

Voor 2021 profiteren alle CuraNova-contracten van een netto gegarandeerde interest van 0,60%, waaraan een mogelijke winstdeling ** zal worden toegevoegd.
Wacht niet om te sparen en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan aan uw zijde en bieden u oplossingen op maat, aangepast aan uw behoeften en uw beroep.

Gebruik Optimum Pension, die u toont in welke volgorde u uw pensioencontracten moet gebruiken om het maximale belastingvoordeel te verkrijgen.

* De toekenning van deze Winstdeelname is onder voorbehoud van de goedkeuring door de Nationale Bank en de Algemene Vergadering van Curalia.
** Winstdeling is niet gegarandeerd en kan van jaar tot jaar veranderen.