Reizen is goed voor uw moraal!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
De zomer staat voor de deur en u kijkt zeker uit naar een welverdiende vakantie in binnen- of buitenland. Voordat u kunt ontspannen, moet u uw reis voorbereiden, uw checklist maken en vooral, voor uw gemoedsrust, niet vergeten een verzekering af te sluiten. Het begint al voor u vertrekt...

Laat een incident uw vakantie niet bederven!

Niets is beter dan met een gerust hart van uw vakantie te genieten, wetende dat u beschermd bent door een reisverzekering voor het geval er iets onverwachts gebeurt.

Hoewel het in de meeste landen niet verplicht is, is het raadzaam een verzekering af te sluiten om kosten te vermijden die voortvloeien uit materiële of lichamelijke schade die uw reis zou kunnen bederven. Als u bijvoorbeeld enkele dagen in het ziekenhuis moet worden opgenomen in de Verenigde Staten, of gerepatrieerd moet worden, zou de rekening wel eens hoog kunnen uitvallen... Het is beter om goed verzekerd te zijn!
De kosten variëren van land tot land, en sommige landen vereisen een reisverzekering om er te mogen reizen.

auto schade

Goed om weten: als u uw Burgerlijke aansprakelijkheid (BA) auto bij Curalia hebt afgesloten, kunt u deze polis uitbreiden met een reisbijstandverzekering. Hiermee kunt u hulp krijgen in geval van ziekte, lichamelijk letsels of overlijden van uzelf, verzekerde gezinsleden of thuisblijvende gezinsleden. U kunt deze verzekering afsluiten voor uzelf, uw partner en/of uw kinderen, op voorwaarde dat zij onder hetzelfde dak wonen. U kunt deze verzekering ook aanvullen met bijstand voor één of meer voertuigen.

Als u vragen hebt over uw reisverzekering, kunt u contact met ons opnemen via info@curalia.be
Voor meer informatie over de Uitgebreide Baloise Assistance Voertuig en Personen kunt u de informatiefiche van Europ Assistance Belgium raadplegen.

Bron: Europ Assistance & Baloise Insurance