Profiteer van het belastingvoordeel en verbeter uw pensioen!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Zelfstandige zorgverleners hebben de mogelijkheid om hun belastingen te verlagen: sparen via het Vrij Aanvullend Pensioen!

Jullie genieten van een belastingvermindering tot 54% op uw gespaarde bedrag. Het is dus in uw eigen belang om gebruik te maken van deze spaarformule vooraleer u zich wendt tot het klassieke pensioensparen waar het fiscale voordeel beperkt is tot 30% en zelfs 25%.

Deze spaaroptie is bedoeld om uw levensstandaard te verbeteren, op het ogenblik dat uw inkomsten dalen van zodra u uw wettelijk pensioen ontvangt. Deze aanvulling zal nodig zijn, maar u kan evengoed deze som gebruiken om een vastgoedproject te financieren (aankoop binnen de Europese Economische Ruimte) of om uw woning te renoveren (bv. isoleren, …).

Door te sparen via het Vrij Aanvullend Pensioen vangt u twee vliegen in één klap: vandaag minder belastingen betalen en meer mogelijkheden in de toekomst.

Verlaag vandaag uw belastingen aanzienlijk (met een belastingvoordeel van meer dan 54%) door meer te sparen voor morgen! 

Hoe doet u dat? Het is heel eenvoudig!

  • Het bedrag dat u kunt aftrekken staat in verhouding tot uw inkomen. Bereken het met onze berekeningsmodule
  • Als u een storting wilt/kunt doen, wacht daar dan niet mee. U zult zien dat deze storting interessanter is dan het traditionele pensioensparen. Doe de test! 
  • Om het in 2022 van uw inkomen te kunnen aftrekken, moet uw storting vóór 15 december 2022 op onze rekening staan.

Wacht niet te lang, het zou zonde zijn om hier niet van te profiteren!

Heeft u nog geen Aanvullend Pensioencontract bij Curalia? Het is nooit te laat!  Contacteer ons en afhankelijk van uw situatie en uw doelstellingen zal uw Curalia raadgever u helpen om de beste oplossing voor uw aanvullend pensioen te vinden.

sparen

Heeft u nog geen Aanvullend Pensioencontract bij Curalia?

Het is nooit te laat!  Contacteer ons en afhankelijk van uw situatie en uw doelstellingen zal uw Curalia raadgever u helpen om de beste oplossing voor uw aanvullend pensioen te vinden.