PHARMA FORWARD: 20 & 21 april 2024 @Izegem

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Pharma Foward: een evenement van twee dagen, gewijd aan apothekers om de digitale uitdagingen voor de farmaceutische sector in de komende jaren te ontdekken.

Bent u apotheker of werkt u in de farmaceutische sector? 


Ontdek dan de digitale ontwikkelingen die binnen de sector plaatsvinden op zaterdag 20 en zondag 21 april op Pharma Forward in Izegem, georganiseerd door Studio Clement en Meditech. 


Ook Curalia zal met een stand aanwezig zijn op dit evenement.

Met de blik op de toekomst slaat Pharma Forward “de brug tussen de toekomst, de ruimte en de oneindige mogelijkheden en challenges die voor ons liggen”.

U wordt twee dagen lang getrakteerd op praktische workshops, lezingen, standen, animaties en catering. Er komen onder andere onderwerpen als ‘De toekomst van de gezondheidszorg’, ‘Client service van apotheek online shop’, maar ook ‘de do’s and don’ts in sociale media’ aan bod. 

Om het volledige programma te bekijken, klikt u hier.

apotheker

Daarnaast kunt u er ook Curalia terugvinden met een stand. We geven er u graag uitleg over hoe u uw apotheek optimaal kunt verzekeren, rekening houdend met de nieuwste digitale ontwikkelingen. Curalia heeft een oplossing op maat ontwikkeld voor uw apotheek, "PharmaProtect", een alles-in-één verzekeringspolis. Wij bieden ook de dekking "Cyber Protection" tegen cybercriminaliteit.

Schrijf u hier in voor Pharma Forward.

Tot op 20 en 21 april 2024 in Izegem?