Kent u een zorgverlener die dit jaar afstudeert? Vertel hen over onze expertise!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Het doorgeven van het beroep staat niet alleen gelijk aan kennis overdragen: er is ook de administratieve kant!

Zoals u weet, moeten alle zorgverleners een aantal administratieve stappen doorlopen voordat ze hun beroep kunnen uitoefenen, en krijgen ze zelfs te maken met verplichtingen die helemaal nieuw voor hen zijn:

  • Verzekeringen (beroepsaansprakelijkheid en andere),
  • Inschrijving bij verschillende instanties (RIZIV, Orde, ziekenfonds, sociale kas, enz,) 

Daarbij komen nog aspecten van het dagelijks leven waarmee ze niet altijd vertrouwd zijn: huur en brandverzekering van hun woning, aankoop van een auto, enz...

Help hen!

Kent u een jonge zorgverlener in uw omgeving (kinderen, neven & nichten, stagiairs, buren)? Aarzel dan niet om onze contactgegevens met hen te delen!

Of ze nu apotheker, arts, tandarts, kinesitherapeut, logopedist, verpleegkundige, psycholoog of verloskundige zijn, wij zullen onze goede tips met hen delen en hen begeleiden naar een goede start in het beroepsleven!

We zijn er om hen te begeleiden en te ondersteunen, of het nu via onze websites speciaal voor jonge zorgverleners is (www.ikbenapotheker.bewww.ikbenkine.be), onze digitale hulpmiddelen of tijdens een afspraak met de Curalia-raadgever in hun regio.

Voor startende apothekers en kinesitherapeuten organiseert Curalia webinars

Deze webinars behandelen alle informatie die jonge zorgverleners nodig hebben voor een goede start: administratieve formaliteiten, praktisch advies en nog veel meer. Ze kunnen zich hier inschrijven:

Check onze facebookpagina
Check onze instagrampagina

E: info@curalia.be – T: 02/735.80.55

computer