Doe een storting voor uw aanvullend pensioen en geniet met volle teugen van het leven!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Wist u dat u van fiscale voordelen kunt genieten door te sparen op uw aanvullend pensioencontract of uw pensioenspaarcontract?

Als u vorig jaar een storting heeft gedaan, kunt u dit bedrag de komende weken in uw belastingaangifte opnemen om dit jaar te profiteren van het belastingvoordeel.

En als u dit jaar nog geen stortingen gedaan heeft, is het niet te laat om vandaag te beginnen! Door elke maand een klein bedrag te storten, voorkomt u dat u aan het einde van het jaar een groot bedrag moet missen, wanneer u uw geld waarschijnlijk aan andere dingen wilt besteden! Het maximaal aftrekbare bedrag op uw Aanvullend pensioencontract kunt u zelf berekenen via onze rekenmodule.

In 2020 profiteerden CuraNova-contracten van een gegarandeerd rendement van 1,00% netto + een winstdeelname van 0,60% zodat CuraNova-contracten een totaalrendement van 1,60% * behalen in 2020. Pensioensparen en individuele levensverzekeringscontracten profiteren ook van een rendement van 1,60 % dankzij winstdeling.

Dankzij haar onderlinge verzekeringsstatus blijft Curalia in 2020 een van de meest voordelige rendementen op de markt bieden.

Voor 2021 profiteren alle CuraNova-contracten van een rendement van 1,00% netto + mogelijke winstdeling **

Wacht niet met sparen: hoe eerder u betaalt, hoe meer rente u krijgt!

* Onder voorbehoud van goedkeuring door de Algemene Ledenvergadering en de Nationale Bank.

** Winstdeling is niet gegarandeerd en kan van jaar tot jaar veranderen.