“Degenen die ons beschermen, bedanken en ook beschermen”

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Een paar dagen voor de "Internationale dag van de verpleging" (12 mei) is het belangrijk om even stil te staan bij de fundamentele rol die verpleegkundigen en alle zorgverleners spelen in de context van de vaccinatie, voor de bescherming van iedereen.

Achter de schermen zetten verplegers, artsen en apothekers hun werk voort. De strijd tegen de gezondheidscrisis gaat door en de vaccinatiecentra hebben een groot aantal zorgverleners en vrijwilligers nodig. Van 200.000 naar 400.000 vaccinaties per week gaan, vergt een enorme inspanning: controles uitoveren, spuitjes geven, stalen afnemen, enzovoort.

Weet dat verplegers, artsen, apothekers en vele andere “facilitatoren” zich blijven mobiliseren.

Al meer dan een jaar hebben zorgverleners onvermoeibaar in de frontlinie gewerkt en tegelijkertijd voor onze gezondheid gezorgd. Ze mobiliseren zich dagelijks voor ons allemaal en blijven essentiële beschermingsactiviteiten uitvoeren: daarom willen we simpelweg DANK U zeggen.

Bedankt aan alle zorgverleners en mensen, ongeacht hun functie, die voor ons blijven werken.

Door deze vaccinatiecampagne en op basis van haar onderlinge solidariteitswaarden herhaalt Curalia concreet haar steun en inzet voor alle zorgverleners om hen de best mogelijke ondersteuning te bieden.

"Degenen die ons beschermen, ook beschermen en hen steunen in elke fase van hun leven”. Dat is hoe Curalia hulde brengt en de dagelijkse acties van zorgverleners ondersteunt.