De digitalisering van het RIZIV-Statuut: zorg ervoor dat u uiterlijk 29 april een aanvullend pensioencontract heeft!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
De informatiestroom met betrekking tot de digitalisering van uw sociale voordelen is de laatste dagen in een stroomversnelling geraakt en wij wensen u op de hoogte houden.

Bovendien is er een belangrijke deadline die snel dichterbij komt: uiterlijk 29 april moet u absoluut een actief contract hebben waarop het RIZIV de tussenkomst kan betalen waarop u recht heeft.

Volgende week hebben we nog 2 online sessies gepland die u de nieuwe procedure én de laatste informatie zullen toelichten. U kunt thuis een sessie volgen op uw pc, Mac, smartphone of tablet.
Dit zijn de data van de sessies:

  • Maandag 27 april om 20:00 

  • Dinsdag 28 april om 14:00 

Vergeet u niet in te schrijven voor een sessie naar keuze via deze link.
Eenmaal geregistreerd, ontvangt u een e-mail met de link waarmee u deze sessie kunt volgen. U kunt gedurende de sessies ook vragen stellen.

Voor verdere vragen kunt u via deze link altijd contact opnemen met de raadgever in uw regio, die deze op afstand beantwoordt.
Maak het uzelf gemakkelijk, en vertrouw het beheer van uw RIZIV-statuut toe aan Curalia. Wij zijn immers specialist op dit gebied! Als u reeds het mandaat heeft aangevraagd, hoeft u dit niet meer te doen!