De digitalisering van het RIZIV-Statuut: hoe vraagt u uw Sociaal Statuut aan voor prestaties uit 2019?

Deel
FacebookLinkedInInstagram
De digitalisering van het RIZIV-statuut komt dichterbij en het is belangrijk om tijdens deze specifieke periode niet achter te blijven.

Wist u dat de digitale procedure al van toepassing is voor het verkrijgen van het RIZIV Sociaal Statuut voor uw prestaties uit 2019? 
Om u te helpen uw weg te vinden in de nieuwe procedure, hebben we online sessies gepland die u de nieuwe procedure zullen uitleggen. U kunt thuis een sessie volgen op uw pc, Mac, smartphone of tablet.
Dit zijn de data van de volgende sessies:

  • donderdag 16 april om 20:00 

  • vrijdag 17 april om 14:00 

  • maandag 20 april om 14:00

  • woensdag 22 april om 20:00

Vergeet u niet in te schrijven voor een sessie naar keuze via deze link
Eenmaal geregistreerd, ontvangt u een e-mail met de link waarmee u deze sessie kunt volgen. U kunt gedurende de sessies ook vragen stellen.
GOED OM TE WETEN:
Voor apothekers, kinesitherapeuten, verpleegkundigen en logopedisten is de deadline van 31 maart voor het terugsturen van het RIZIV-formulier niet meer van toepassing. De enige belangrijke datum om in gedachten te houden is 30 april. Op deze datum moet u absoluut een actief contract hebben waarop het RIZIV de tussenkomst kan betalen waarop u recht heeft.
Voor verdere vragen kunt u via deze link altijd contact opnemen met de raadgever in uw regio, die deze op afstand beantwoordt.