Biedt uw apotheek de uitgebreide bescherming die ze nodig heeft!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Uw apotheek staat centraal in uw dagelijks leven, maar tussen de dagelijkse taken, administratieve verantwoordelijkheden en risicobeheer door heeft u al genoeg op uw bord.

Dat is waar PharmaProtect in het spel komt!

PharmaProtect is veel meer dan alleen maar één verzekering. Het is DE alles-in-één oplossing die ALLE risico's dekt die gepaard gaan met het uitbaten van uw apotheek.

Door te kiezen voor PharmaProtect kunt u zich bevrijden van administratieve rompslomp en kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: uw apotheek.

Wat biedt PharmaProtect u?

  1. Een uitgebreide dekking: ALLE risico's van uw apotheek zijn gedekt. Of het nu gaat om materiële schade, diefstal, bedrijfsonderbreking of burgerlijke aansprakelijkheid, PharmaProtect beschermt u tegen het onverwachte. Alles wat niet expliciet is uitgesloten, is gedekt.
  2. Constante ontwikkeling: PharmaProtect volgt de ontwikkeling van uw apotheek jaar na jaar op en past zich aan uw behoeften aan.
  3. Gebruiksgemak: Naast het verzekeren van uw apotheek kunt u met PharmaProtect ook uw privéwoning verzekeren. U hoeft niet langer te jongleren met verschillende verzekeringspolissen, alles is samengebracht in één contract.
  4. Gratis expertise: PharmaProtect voorziet in een gratis expertise om de verzekerde bedragen te bepalen, waardoor er geen proportionaliteitsregel van toepassing is.
Miniatuurvoorbeeld

Wilt u meer informatie ?

Neem contact met ons op of vraag om een bezoek van een Curalia-raadgever.

Om de dekkingsvoorwaarden te kennen, raadpleeg de algemene voorwaarden van PharmaProtect, hier beschikbaar.

Kiezen voor PharmaProtect betekent uw apotheek de uitgebreide bescherming bieden die ze nodig heeft om in alle gemoedsrust te floreren.