Baloise Insurance: belangrijke update omtrent coronavirus

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Met de auto naar het bos of even uitrusten op een bankje. Het federaal crisiscentrum bracht vorige maand meer duidelijkheid over wat volgens de coronamaatregelen is toegelaten als we ons even buitenshuis begeven.

Nochtans brengen we al enkele weken het grootste deel van onze tijd thuis door om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Duizenden gezinnen gaan elke dag de uitdaging aan om werk en gezin onder één dak te combineren. Omdat we bijna heel de dag thuis doorbrengen is een ongeval snel gebeurd. Curalia Brokers, via haar partner Baloise Insurance wil die gezinnen ondersteunen en hen gratis verzekeren voor ongevallen in hun vrije tijd. 

Gratis uitbreiding Veilig Gevoel 'In het verkeer'
Heeft u een polis Veilig Gevoel In het verkeer? Dan biedt Baloise Insurance een gratis uitbreiding van die polis naar Veilig Gevoel In vrije tijd. Met die gratis uitbreiding zijn de verzekerde en zijn gezin beschermd voor zowel verkeersongevallen als voor ongevallen thuis, in de tuin en op wettelijk toegestane uitstapjes. 

Wat houdt dit in? 
•    Het verzekerd bedrag dat de klant heeft gekozen en dat wij betalen in geval van overlijden, blijvende en tijdelijke ongeschiktheid en medische kosten bij de waarborg In het verkeer blijft gelden voor de gratis waarborg In vrije tijd.
•    De gratis uitbreiding gebeurt automatisch en is geldig vanaf 4 april tot de heropening van de scholen of ten laatste t.e.m. 30 juni 2020.
•    Een schadeaangifte gebeurt op dezelfde manier als een aangifte voor de waarborg ‘In het verkeer’.

Gratis waarborg ongevallen voor Gezin Select-klanten
Meer dan 300.000 gezinnen hebben vandaag een polis Gezin Select bij Baloise Insurance via Curalia. Ook zij kunnen op onze steun rekenen. We willen hen gratis beschermen voor ongevallen tijdens de coronacrisis. Heeft de verzekeringnemer of een van de gezinsleden een ongeval thuis, in de tuin of op een wettelijk toegestane uitstap? Dan betalen wij voor de medische kosten.

Wat houdt dat in? 
•    Gratis uitbreiding voor Gezin Select-klanten voor medische kosten tot 2.500 EUR.
•    Geldig vanaf 4 april tot de heropening van de scholen of ten laatste t.e.m. 30 juni 2020.
•    Bij een schadeaangifte voor een Lichamelijk Ongeval vermeldt u het polisnummer van de verzekering Gezin Select en verwijst u naar de gratis uitbreiding n.a.v. de coronamaatregelen.