Auto

Verzekeringen
Kinesitherapeut

Stel uw autopakket samen volgens uw prioriteiten om veilig de weg op te kunnen gaan. Bij Curalia bieden we uitgebreide dekkingen tegen een scherpe prijs.

Miniatuurvoorbeeld

De BA autoverzekering is een van de drie verplichte verzekeringen in België samen met de arbeidsongevallenverzekering voor werkgevers en de brand- en explosieverzekering voor exploitanten van een publiek toegankelijke ruimte. Deze verzekering dekt de schade die u aan een derde veroorzaakt als gevolg van uw schuld. Naast deze verplichte dekking kunt u ook uw dekking verder uitbreiden.

  • Schade aan uw eigen voertuig (Omnium en mini-omnium verzekering)

  • Verwondingen aan de bestuurder van het voertuig

  • Schade aan de goederen die in het voertuig vervoerd worden

Waarom kiezen voor een autoverzekering bij Curalia?

Omdat Curalia uw belangen op de eerste plaats zet. Naast het gunstig tarief zijn er tal van andere voordelen. Zo is uw (para)medisch materiaal meeverzekerd tot € 2.500 en geniet u van een gratis assistance in geval van ongeval. 

Curalia biedt u ook een uitgebreide bijstand aan: Een vervangwagen, repatriatie naar België wanneer u zich in het buitenland bevindt, uw defect voertuig te laten takelen.

Een autoverzekering gaat hand in hand met een rechtsbijstandverzekering auto. Deze is zeer handig in veel situaties. Naast het verdedigen van uw belangen voor de rechtbank in geval van een dagvaarding voor de politierechtbank, is uw rechtsbijstandsverzekeraar verantwoordelijk voor het vorderen van schadevergoeding in geval van een ongeval naar buitenlands recht. Met deze verzekering kunt u ook een tegen-expert aanstellen in geval van onenigheid met de expert die door uw autoverzekeraar is aangeduid voor de beoordeling van de schade aan uw voertuig.

Vanaf nu kunt u uw autoschade ook online aangeven bij Curalia! Dat is een stuk sneller en gemakkelijker dan de oude manier. Bovendien laat dit u toe om de schade via smartphone op de plaats van het ongeval zelf aan te geven!

autoschade_knop

Hebt u hulp nodig bij het gebruiken van deze digitale tool? Bekijk dan onderstaande video!

schadeclaimvideo