U zorgt voor uw patiënten, wij zorgen voor uw RIZIV Sociaal Statuut!

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Wilt u beleggen? Ontdek ons nieuw product 'Invest 23'!

Een tak 23-levensverzekering combineert een levensverzekering met een belegging in één of meerdere fondsen. Het rendement van deze verzekering is afhankelijk van de prestaties van die belegging. Bij Curalia bieden we ‘Invest 23’ aan: een individuele levensverzekering naar Belgisch recht onderschreven bij Baloise. De fondsen worden beheerd door twee vermogensbeheerders met wereldwijde uitstraling: BlackRock en Baloise Asset Management. Uw geld is dus in professionele handen.

shutterstock_2259811269 (1)

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

pensioenopbouw

Ik heb de wettelijke pensioenleeftijd bereikt als zorgverlener: wat nu?

Of u na het bereiken van de wettelijke pensioenleeftijd ervoor kiest om uw activiteiten als zorgverlener voort te zetten of te genieten van een welverdiende rust, Curalia blijft u ondersteunen.

Lees meer
Vakantie

Bescherm uw huis terwijl u weg bent!

De zomervakantie staat voor de deur en daarmee ook het verlangen om er even tussenuit te gaan. Maar het is ook de tijd van het jaar voor inbraken, met een piek in juli en augustus. Om met een gerust hart op vakantie te gaan, is het essentieel om uw huis goed te beveiligen. Hier zijn een paar tips en tricks om uw huis of appartement te beschermen tegen inbraken en andere onvoorziene gebeurtenissen.

Lees meer