KineProtect: de all-in-one-verzekering voor kinesitherapeuten

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Profiteer nu van de stijgende rente!

Na jaren van historische lage rentevoeten begon de rente in de loop van 2022 opnieuw te stijgen. Die groei nam een versnelling op het einde van het jaar, vooral voor de rente op korte termijn.

Gezien deze ontwikkeling heeft Curalia beslist om een speciale actie uit te werken om u nu reeds te laten genieten van deze rentestijging.

Vanaf 1 mei 2023 is de rentevoet van 1,50% NETTO toegepast op alle gestorte premies op de CuraNova contracten (aanvullend pensioen, maar ook IPT, POZ, pensioensparen en langetermijnsparen). De gegarandeerde rentevoet die van toepassing is op de opgebouwde spaarsom blijft ongewijzigd.

shutterstock_1438256546_2

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

ESG

Duurzaamheid: een begrip dat op alle terreinen centraal is komen te staan

Bedrijven zijn op zoek naar groene mogelijkheden, werknemers zijn op zoek naar verantwoordelijke bedrijven en consumenten willen duurzame producten. Duurzaamheid is overal, in kranten, advertenties, jaarverslagen, websites, enz.

Lees meer
Computer

MyCuralia: voeg vanaf nu zelf documenten toe aan uw Curalia-dossier!

Digitaliseren staat bij Curalia gelijk aan de zaken vergemakkelijken voor u als klant. Zo kunt u, waar en wanneer u maar wilt, toegang krijgen tot uw pensioen- en verzekeringsdossiers. Op uw smartphone, tablet of laptop. We blijven MyCuralia verder ontwikkelen. Zo kunt u na de implementatie van ItsMe enkele maanden terug, nu ook zelf documenten toevoegen aan uw Curalia-dossier.

Lees meer