Vrij Aanvullend Pensioensparen: 54% belastingvoordeel op uw storting dit jaar!

We doen er alles aan om zorgverleners de best mogelijke toekomst te garanderen.

Vrij Aanvullend Pensioensparen: 54% belastingvoordeel op uw storting dit jaar!

Door te sparen op een Vrij Aanvullend Pensioencontract, kunt u de middelen die beschikbaar zijn voor uw dagelijkse leven verhogen en tegelijkertijd de belasting die u nu betaalt, verlagen. En dat tot zo’n 54%. Geen enkele andere vorm van pensioensparen biedt een hoger fiscaal voordeel. Naast zelfstandige zorgverleners, genieten ook de bediende zorgverleners van het privelege om op een SVAP te sparen.

shutterstock_2110937876_1

We zorgen voor uw vandaag, en voor uw morgen

Verzekeringen - uw vandaag

Reeds meer dan 50 jaar is Curalia de sector-specialist bij uitstek. We focussen enkel op het ondersteunen en beschermen van zorgverleners. Hierdoor hebt u een ongeëvenaarde expertise van uw sector ter beschikking. Of u nu als startende bediende uw eerste wagen koopt, als zelfstandige uw inkomen wil waarborgen, nood hebt aan een brand-, hospitalisatie-, BA-verzekering, of een totaaloplossing wenst? Wij werken voor u steeds een oplossing op maat uit voor die specifieke fase in uw carrière.

 

Pensioenopbouw - uw morgen

Voor Curalia draait verzekeren en pensioenopbouw naast het ‘indekken’, ook rond het creëren van duurzame mogelijkheden. We zoeken in elke fase van uw carrière vandaag, naar de opportuniteiten voor uw morgen. Curalia is dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Hiermee kan u pensioenkapitaal opbouwen. Wij nemen als geen ander de administratie & procedures voor onze rekening, zodat u maximaal NU reeds alles uit het leven kan halen.

 

werkonbekwaam

Gewaarborgd inkomen: bent u gedekt bij burn-out?

Stress, lange werkdagen, lijdende patiënten... zorgverleners staan in het bijzonder bloot aan de symptomen van een burn-out. Het kan leiden tot ernstige fysieke en mentale uitputting, die zelfs een volledige rustperiode van enkele dagen niet kan herstellen.

Lees meer
Lucie De Baere

De hospitalisatieverzekering: bescherm u tegen kosten van een ziekenhuisopname! (VIDEO)

Opgenomen worden in het ziekenhuis is nooit aangenaam. Maar het is nog onprettiger als u zelf moet opdraaien voor alle kosten van de hospitalisatie. Om deze financiële kosten te vermijden, biedt Curalia u een uitgebreide hospitalisatieverzekering aan.

Lees meer