Optimaal gebruik maken van de belastingvoordelen? Stort meteen op uw aanvullend pensioencontract!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Om optimaal van fiscaal voordeel te genieten, is en blijft een storting op een aanvullend pensioencontract uiterst interessant: vanaf €23.790 inkomen recupereert u 45% aan belastingen (waaraan de gemeentelijke belastingen zijn toegevoegd).

Dit kan zelfs oplopen tot 50% (altijd verhoogd met gemeentebelastingen). De resulterende belastingvermindering is dus erg hoog. Het voordeel is dubbel: u bouwt een pensioenkapitaal op én geniet een aanzienlijk belastingvoordeel.

Bereken uw fiscaal voordeel in slechts enkele klikken!
U kunt zelf berekenen hoeveel u persoonlijk op uw aanvullend pensioencontract kunt storten en fiscaal kunt aftrekken. Ook het bedrag in euro’s dat u dankzij deze storting terugwint, kunt u berekenen. U zult zien dat dit voordeel veel hoger is dan dat van traditioneel pensioensparen. Doe zelf de test!

Vergelijk met het klassieke pensioensparen die u een belastingvermindering geeft van 30% als u €990 spaart en 30% als u meer spaart met een maximum van €1270. Het verschil is enorm!


Belangrijk: om van deze belastingvermindering voor 2020 te genieten, moet u uw overschrijving ten laatste op 31 december verrichten op de rekening van Curalia BE47 3100 2364 8080. U kunt tot 30 december een onmiddellijke storting doen op het rekeningnummer BE47 3100 2364 8080.

U heeft nog geen aanvullend pensioencontract bij Curalia? Neem dan snel contact met ons op via info@curalia.be of telefonisch op 02/735.80.55.
Wij staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen per e-mail of telefoon.