Ontdek onze nieuwe fietsverzekering!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Bent u een fervente fietser of mountainbiker? Pendelt u elke dag met de fiets naar het werk? Of hebt u onlangs geïnvesteerd in een elektrische fiets? In elk van deze gevallen kan Curalia u zekerheid bieden met een fietsverzekering op maat.
Nieuwe technologieën vergen nieuwe verzekeringen. De laatste jaren zijn er tal van nieuwe voortbewegingstoestellen in onze straten opgedoken. Naast de populaire elektrische fiets, kopen meer en meer mensen een elektrische step, een segway of een monowheel om zich te verplaatsen. Maar zelfs al zweert u bij uw stadsfiets of mountainbike: een verzekering is geen overbodige luxe!

Waarom?

Stelt u zich voor: u bent ‘s morgens op weg naar het werk en door een aanrijding wordt uw peperdure elektrische fiets beschadigd. In dat geval zult u vaak zelf grotendeels moeten opdraaien voor de kosten. Met een fietsverzekering op maat worden de kosten voor de schade gedekt. U krijgt zelfs een vervangfiets of een mobiliteitsoptie zodat u zich na het ongeval kunt blijven verplaatsen.

Ook in het geval van diefstal (ALS u uw voortbewegingstoestel aan een verankeringspunt vastmaakte), vandalisme of pech komt de verzekering tussen. Naast elektrische fietsen, kunt u ook volgende voortbewegingstoestellen laten verzekeren:

- Stadsfiets

- (Elektrische) Mountainbike

- Speedpedelec

- Ligfiets

- Monowheel

- Segway

- Tandem

- Hoverboard

- Racefiets

fietsen

Wat?

Curalia werkt samen met Baloise Insurance en Allianz Assistance voor deze verzekering. Voor fietsen die jonger zijn dan een jaar stellen wij de Cycle Safe Plus van Baloise Insurance voor. Voor fietsen die ouder zijn dan een jaar stellen wij de Fietsverzekering van Allianz Assistance voor.

Maar maak u hier geen zorgen over: bij Curalia zoeken we we samen met u naar de gepaste oplossing uw voortbewegingstoestel. Zowel nieuwe als oudere fietsen kunnen genieten van erg aantrekkelijke verzekeringsvoordelen.

Enkele voordelen van beide verzekeringen

- Bijstand 24/7 in heel Europa

- Vergoeding van schade én fietsaccessoires

- Mobiliteit gegarandeerd na schade of diefstal

- In geval van schade, diefstal of pech

Voor meer informatie over wat en wat niet verzekerd is, verwijzen we u graag door naar onze website.