Ontvang € 2.100 per maand bij arbeidsongeschiktheid

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Een ongeluk schuilt in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. U bent sportief en maakt een lelijke val. U bent aan het klussen, maar verwondt per ongeluk uw hand. Of u heeft gewoon pech?

De nieuwe verzekering Covered 24 beschermt u en uw gezin tegen inkomstenverlies én verzekert een deel van uw behandelingskosten bij ongevallen.

Curalia komt met deze verzekering tegemoet aan de noden van heel wat zorgverleners. In geval van ziekte of invaliditeit zijn de wettelijke vergoedingen voor zelfstandigen immers erg beperkt. Een deel zal terugbetaald worden door de ziekteverzekering, maar dat is lang niet genoeg om uw levensstandaard gedurende deze periode te behouden.

Onze oplossing? Covered 24: Een product dat u een ruime financiële uitkering biedt gedurende periodes van invaliditeit. Een kort overzicht van onze waarborgen:

✓ Overlijden: € 30.000

✓ Blijvende invaliditeit: € 120.000 (basis barema IPT (para-)medisch)

✓ Tijdelijke ongeschiktheid: € 2.100 per maand(!) (= €70/dag) - betaalbaar gedurende 365 dagen met een wachttijd van 30 dagen

✓ Behandelingskosten: € 2.500

Dit allemaal tegen een jaarpremie van slechts € 260 (taksen 9.25%). Zeg nu zelf: welke verzekeringsmaatschappij biedt deze voorwaarden?