Skip to main content

Actieve filters

Wenst u over de volledige site te zoeken?

05 September 2019

Hebben mijn kinderen een aparte brandverzekering nodig wanneer ze op kot gaan?

Gaat uw zoon of dochter dit academiejaar op kot? Dan gaan ze boeiende tijden tegemoet! Ook voor u als ouder breken spannende tijden aan. We kunnen u alvast over een ding geruststellen: de brandverzekering voor de gezinswoning via Curalia dekt uw kind ook op kot. Dit geldt trouwens ook voor studenten die op kot gaan in andere landen binnen Europa.

Lees meer
05 September 2019

Registratie van UBO bij vennootschappen: nog tot 30 september!

De nieuwe Anti-witwaswet van 18 september 2017 voorziet in het invoeren van een register van uiteindelijke begunstigden in België. Hierdoor ontstaat een verplichting voor vennootschappen, vzw’s, stichtingen en trusts om hun uiteindelijke begunstigden te registreren in het UBO-register.

Lees meer
05 September 2019

Dronken een ongeval veroorzaakt: komt mijn verzekering tussen?

Dronken rijden is niet alleen gevaarlijk voor uzelf en anderen, het is ook nefast voor uw portemonnee. Als u in dronken toestand een ongeval veroorzaakt, zal u niet alleen hoge boetes en eventuele schadevergoedingen moeten betalen, maar kunt u ook problemen krijgen met de verzekering

Lees meer
05 September 2019

Een gemengde loopbaan: hoe zit het met uw pensioen?

Tegenwoordig switchen veel mensen gedurende hun leven van loopbaan: misschien werkte u in het verleden als werknemer, maar hebt u nu het statuut van zelfstandige. Of misschien werkte u wel even als ambtenaar? In deze gevallen kunt u zich afvragen hoe uw pensioen zal berekend worden. En of een gemengde loopbaan daar een negatieve invloed op heeft.

Lees meer
03 September 2019

Patiënt betaalt straks minder bij apotheker van wacht

De nieuwe regeling kreeg groen licht van de ministerraad en treedt nog dit jaar in werking.

Lees meer