Skip to main content

Actieve filters

Wenst u over de volledige site te zoeken?

09 December 2019

Ilse Smets wint prijs ‘Huisapotheker 2019’ met multidisciplinair project over valpreventie

Op zaterdag 30 november vond de vijfde VAN-top plaats met als uitgangspunt: samen duurzaam ondernemen met associatie-denken als basis. Apothekers die met eigen projecten rond deze thematiek werken, maakten kans om de prijs ‘Huisapotheker 2019’ overhandigd te krijgen van minister Wouter Beke. Dit jaar was dat Curalia-lid Ilse Smets uit Wilrijk met een multidsciplinair project rond valpreventie. Tijd voor een kort interview!

Lees meer
05 December 2019

Winterschade? U kunt dit digitaal aangeven!

Loopt u schade op aan uw auto deze winter? Vanaf nu kunt u dit digitaal via smartphone, desktop of tablet aangeven.

Lees meer
05 December 2019

Hoeveel is uw huis nog waard? (interactieve kaart)

Bent u van plan om een huis te kopen of bent u reeds eigenaar van een woning? In beide gevallen is het handig om op de hoogte te zijn van de situatie op Belgische woningmarkt.

Lees meer
21 November 2019

Doe een storting en betaal minder belastingen!

U hoort het goed: door een storting te doen op uw aanvullend pensioencontract (VAPZ) bij Curalia, kunt u het betaalde bedrag in mindering brengen op uw inkomen. Voor elke €100 die u stort, krijgt u tussen de €48 en €54 op uw belastingsaangifte terug. Dit jaar kunt u tot €3.747 storten. Dat betekent een mogelijke belastingsvermindering van €2.000!

Lees meer
15 November 2019

Ik heb een hospitalisatieverzekering bij Curalia: Wat moet ik doen bij een opname in het ziekenhuis en wat gebeurt er met de kosten?

Het is nooit aangenaam om opgenomen te worden in het ziekenhuis en u zit altijd met een hele resem uiteenlopende vragen.

Lees meer