Bezoek jij ons tijdens Pharmanology 2022?

Deel
FacebookLinkedInInstagram
De vakbeurzen gaan eindelijk weer van start en Pharmanology markeert de gelegenheid door apothekers op 6, 7 en 8 mei in de Heizel te verwelkomen. Drie dagen gewijd aan het beroep van apotheker om informatie uit te wisselen en elkaar te ontmoeten in een gemoedelijke sfeer.

Om morgen te kunnen blijven bestaan, zal uw apotheek waarschijnlijk zijn economisch model moeten aanpassen, net zoals wij onszelf opnieuw zullen moeten uitvinden. Laten we erover praten en elkaar ontmoeten op onze stand nr. 2003 in PALEIS 1 - Brussels Expo om samen de producten en oplossingen uit te wisselen en te kiezen die u zullen helpen om uw beroep als apotheker te bestendigen op het vlak van verzekeringen en pensioenen.

Onze raadgevers zijn niet alleen vertrouwd met de inhoud, maar zijn ook in staat deze op een eenvoudige, interactieve en praktische manier te delen. Ter plaatse zullen zij al uw vragen over uw contracten beantwoorden, maar zullen zij u ook kunnen begeleiden bij uw keuzes en u het beste advies kunnen geven.

Ons doel: dat u na uw bezoek vertrekt met concrete, gepersonaliseerde oplossingen die aangepast zijn aan uw beroep.