Brand

Verzekeringen
Andere

Pas uw verzekering op maat aan om problemen te voorkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Iedereen weet wat een brandverzekering is. Hoewel het niet verplicht is, is het toch essentieel om te hebben. Deze verzekering beschermt uw roerende en onroerende goederen in geval van brand, maar de brandverzekering is véél meer dan dat. Het onderschrijven van een brandpolis dekt u ook tegen waterschade, schade veroorzaakt door natuurkrachten (hagel, overstroming, storm....), diefstal, enz.

Curalia biedt u producten op maat tegen concurrerende prijzen aan. Het is mogelijk om zowel uw privéwoning als uw bedrijf te verzekeren, als eigenaar of als huurder.

De minder bekende rechtsbijstandsverzekering na brand is ook een zeer nuttige dekking in geval van een geschil met uw brandverzekeraar. Veel mensen associëren rechtsbijstand met een rechtszaak en de tussenkomst van advocaten. Maar de tussenkomst van een rechtsbijstandsverzekeraar is veel uitgebreider dan dat. Door het onderschrijven van deze polis kan hij of zij ook vele andere diensten verlenen : zoals het geven van een juridisch advies over het geschil tussen u en uw brandverzekeraar, het inschakelen van een tegen-expert in geval van onenigheid over de beoordeling van een schade, het zoeken naar een minnelijke schikking in geval van een conflict,..