Home Apotheker Beroep
Tussen studeren en werken…
 
vinden

Curalia
Tweekerkenstraat 33
1000 Brussel

Tel: 02/735.80.55
Fax: 02/735.13.06

e-mail

 

... ligt een wereld van verschil. Kruip nú uit je schelp, Curalia helpt je op weg !

TOEKOMSTIG APOTHEKER:
Curalia helpt je bij het zetten van je eerste stappen in het beroepsleven.
Hoe? Curalia heeft speciaal voor pas afgestudeerde apothekers een dossier samengesteld waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat je dient te doen. Met behulp van de ‘checklist voor apothekers' overlopen we alle belangrijke zaken. Vraag je dossier aan via info@curalia.be

Je vindt het gedeelte dat betrekking heeft op de RIZIV-conventie, op de verzekeringen en de sociale aspecten nogal complex? Dit is zó geregeld: vul het "Formulier Jonge Apotheker "   in en wij nemen een groot deel van de formaliteiten voor onze rekening: Verzekering BA, RIZIV-contract,... En vind je de documenten niet terug die je moet opsturen naar de  Orde of naar het RIZIV, dan kan je deze bij ons verkrijgen. Weet je niet goed hoe u deze documenten moet invullen, neem dan contact op met Marina Rijpers op het nummer 02/738.71.77.

Je staat nu op eigen benen in het beroepsleven. Voor je financiën zorg je voortaan zelf. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Vraag ons een offerte voor de verzekering van je wagen of van je appartement (brandverzekering). Je zal versteld staan van wat een maatschappij opgericht door apothekers je kan aanbieden!

Heb je nog bijkomende vragen, dan stellen we voor deze te behandelen in een totaal andere context: de infococktails! In september word je hierop uitgenodigd samen met al je medestudenten en zal je er een document ontvangen dat bijna even belangrijk is als je diploma: de foto van je promotie. Op die manier zal je nooit de mensen vergeten waarmee je waarschijnlijk de vijf (of meer) beste jaren van je leven hebt doorgebracht.

  | Last update: 16/05/2017
 
Beroep
  Verenigingen
  Faculteiten - Kringen
Tussen studeren en werken…

Formulier Jong Apotheker

Orde (PDF)

RIZIV conventie (PDF)

Check-list (PDF)

Juridische bemerkingen