Home Apotheker Varia verzekeringen
In het algemeen
 
vinden

Curalia
Tweekerkenstraat 33
1000 Brussel

Tel: 02/735.80.55
Fax: 02/735.13.06

e-mail

 

 

Naast het sociaal statuut en de levensverzekeringen, hebben apothekers ook nog andere behoeften inzake verzekeringen zowel professioneel (gewaarborgd inkomen, burgerlijke aansprakelijkheid,...) als privé (wagen, brand,...). Daarom heeft Curalia* in 1998 een makelaarskantoor opgericht: Curalia Brokers**. Vandaag de dag beheert zij reeds meer dan 22000 verzekeringscontracten onderschreven bij andere maatschappijen door haar toedoen.

Het objectief van Curalia Brokers: u verzekeringen aanbieden aan de best mogelijke verhouding tussen de kwaliteit van de waarborgen ten aanzien van de premie en dit trouw aan de mutualistische filosofie van de Curalia-groep.

  • Haar sterke punten:

    De specialisatie: dankzij de know-how verworven in deze markt zorgt Curalia ervoor dat Curalia Brokers oplossingen aanbiedt die beantwoorden aan uw specifieke problemen zoals de beroepsaansprakelijkheid.
  • De beroepskennis: deze komt duidelijk tot uiting in de kwaliteit van de aangeboden waarborgen, zelfs bij de courante verzekeringen zoals de brand- of de autoverzekering.
  • Het aantal en de kwaliteit van de leden aangesloten bij Curalia: zij geven Curalia Brokers de mogelijkheid om hoge eisen te stellen aan de verzekeringsmaatschappijen.
  • De dienstverlening: Curalia Brokers biedt u een volledige service: van de analyse van uw verzekeringsportefeuille tot de opvolging van de schadegevallen.

Net zoals Curalia biedt Curalia Brokers haar diensten aan ALLE apothekers: zelfstandigen, bedienden, ambtenaren, werkzaam in officina's of in ziekenhuizen, in de industrie, titularis, vervanger, adjunct,...

Stelt u zich vragen over uw verzekeringen? Neem contact op met ons! Indien nodig, komt een raadgever langs om u te helpen bij het analyseren en het vinden van de voor u meest geschikte oplossing.


* voorheen: VKA (Voorzorgskas voor Apothekers)
** voorheen: Archimedex

  | Last update: 20/02/2014
 
Varia verzekeringen
In het algemeen
  Beroepsaansprakelijkheid
  Rechtsbijstandsverzekering
  Gewaarborgd inkomen
  Globaal contract officina - Pharmasafe
  Brand
  Auto
  De BA gezin
  Hospitalisatieverzekering
  Arbeidsongeval
  Wondercar
 
Juridische bemerkingen