Home Kinesitherapeut Beroep
Tussen studeren en werken
 
vinden

Curalia
Tweekerkenstraat 33
1000 Brussel

Tel: 02/735.80.55
Fax: 02/735.13.06

e-mail

 

Het einde van uw studies luidt het begin in van je professionele leven.
Tussen het studentenstatuut en het statuut van de actieve kinesitherapeut ligt er een wereld van verschil!
Maak je geen zorgen, Curalia is er om jou te helpen bij je eerste stappen in het professionele leven en bij de nodige administratieve procedures die je moet ondernemen alvorens je carrière te starten.


Daarbovenop: de Beroepsaansprakelijkheidverzekering(BA) is helemaal gratis voor de in 2017 pas afgestudeerde kinesitherapeuten*. Je BA kost je dus niets tot en met 31/12/2018 bij Curalia. Dat is een cadeau voor u van meer dan 200 euro!

En er zijn andere voordelen voor u voor de verzekering van uw wagen bijv.Hoe?
Curalia helpt je bij het zetten van je eerste stappen in het beroepsleven.
Hoe? Curalia heeft speciaal voor pas afgestudeerde kinesitherapeuten een dossier samengesteld waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat je dient te doen. Met behulp van de ‘checklist voor kinesitherapeuten' overlopen we alle belangrijke zaken. Vraag je dossier aan via info@curalia.be

Indien de eerste stappen (RIZIV, verzekeringen, sociale aspecten ...) je zwaar lijken, is er een heel eenvoudige oplossing: vul het "Formulier Jonge Kinesitherapeut" in en stuur het ons terug: We nemen dan een groot deel van deze procedures voor onze rekening. 

Je staat nu op eigen benen in het beroepsleven. Voor je financiën zorg je voortaan zelf. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Vraag ons een offerte voor de verzekering van je wagen of van je appartement (brandverzekering). Je zal versteld staan van wat Curalia je kan aanbieden!

Twijfel je over hoe je deze documenten dient in te vullen, contacteer ons op het nummer 02/735.80.55 of per mail naar mailto:info@curalia.be

 * gelieve een kopie van het bewijs van slagen bij te voegen

  | Last update: 16/05/2017
 
Beroep
Tussen studeren en werken
  Opleidingen Kinesitherapie

Check-List

Formulier Jonge Kinesitherapeut

 

Juridische bemerkingen