Home Tandarts Levensverzekeringen
In het algemeen
 
 
 
 
vinden

Curalia
Tweekerkenstraat 33
1000 Brussel

Tel: 02/735.80.55
Fax: 02/735.13.06

e-mail

 

Naast de bij wet geboden mogelijkheden op gebied van aanvullend pensioen inzake spaarformules en opbouw aanvullend pensioen, zijn er ook nog een aantal alternatieven op gebied van levensverzekeringen: pensioensparen, groepsverzekering, ... Deze formules genieten van verschillende fiscale voordelen: u kan net zo goed gebruik van de meest voordelige oplossing volgens uw persoonlijke situatie.

De stichters van Curalia hebben ervoor gekozen haar het statuut van een levensverzekeringsmaatschappij te geven, hierdoor kan u genieten van deze opportuniteiten met de know-how en de voordelen eigen aan Curalia.

Know-how : Curalia kent haar leden en de karakteristieken van hun beroepsactiviteit. Het éne jaar is het andere niet: professionele evolutie, investeringen, wijzigingen in de wetgeving zijn allemaal elementen die uw spaarcapaciteit beïnvloeden. Curalia houdt hier rekening mee en biedt u contracten met variabele en vrijwillige premies: het gespaard kapitaal groeit naargelang uw eigen mogelijkheden en u kan de evolutie van de verzekerde bedragen opvolgen aan de hand van de jaarlijkse bijlage.

Voordelen : als onderlinge verzekeringsvereniging, behoort Curalia toe aan haar leden. Zij geeft hen bijgevolg een hoger financieel rendement dan de andere verzekeringsmaatschappijen aangezien de leden zowel de winstdeelname toegekend aan de verzekerden ontvangen, als het dividend toegekend aan de aandeelhouders. Bovendien staan de consulenten van Curalia ter beschikking om het fiscaal rendement van uw spaarkapitaal te optimaliseren.

  | Last update: 19/04/2011
 
Levensverzekeringen
In het algemeen
  Individuele levensverzekering
  Pensioensparen
  Individuele Pensioentoezegging
  Schuldsaldoverzekering
  POZ - Zelfstandigen zonder vennootschap
 
Juridische bemerkingen